El Noia Freixenet empata a Reus i ja suma nou partits sense perdre

REUS DEPORTIU MIRÓ |4-4| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní segueixen sense perdre a l’Ok Lliga amb un empat a Reus

I ja en van nou. L’equip de Pere Varias supera la ratxa de partits puntuant de la temporada passada en un partit vibrant a la capital del Baix Camp on ha buscat la victòria durant els 50 minuts.

Els partits entre els dos conjunts acostumen a ser sinònims de gols i bon hoquei i el d’avui no ha estat cap excepció. El Noia Freixenet ha estat lleugerament superior al seu rival en els primers minuts i ha arribat amb perill sobre la porteria de Càndid Ballart que s’ha hagut d’esforçar per mantenir la porteria a zero. Al ’10, quan semblava que les forces s’equilibraven, els de Sant Sadurní s’haurien pogut avançar després d’una targeta blava però Jordi Ferrer ha enviat la bola al ferro. La superioritat numèrica ha permès al Noia Freixenet avançar-se amb un llançament de Pol Manrubia que ha topat amb César Carballeira que s’ha acabat introduint la bola en pròpia porteria fent pujar el 0-1 a l’electrònic. Al minut 18 els de la Capital del Cava han tornat a anotar gràcies a un llançament de penal Xavi Costa, que ha enviat el partit al descans amb el 0-2 al marcador.

Inici elèctric de la segona part

Els primers cinc minuts de la represa han estat d’autèntic infart: El Reus Deportiu ha retallat distàncies només començar mitjançant una jugada individual de César Carballeira i Manrubia hauria pogut tornar a anotar però ha enviat una falta directa al pal. Alex Rodríguez ha empatat de penal al ’28 però, minuts després, una canonada de Ferrer i una rematada a l’aire d’Aleix Esteller aprofitant el refús de Ballart han tornat a posar els de Pere Varias dos per sobre al marcador, on ara manaven per 2-4.

L’efectivitat en bola aturada ha privat de la victòria al Noia Freixenet. Al 36 Marc Julià ha batut Martí Zapater, però Sergi Llorca no l’ha pogut imitar al 39 i d’un possible 3-5 s’ha passat al 4-4 quan Salvat ha perforat la porteria sadurninenca aprofitant un refús dins l’àrea al ’42.

En els darrers minuts el partit hauria pogut caure de qualsevol dels dos bàndols però finalment s’ha repetit el resultat de la primera volta. En calent, aquest empat a quatre no ha acabat de convèncer cap dels dos equips però permet als de Pere Varias refermar-se al tercer lloc mantenint l’avantatge sobre el Reus Deportiu i augmentar un punt més respecte l’Igualada Rigat, mentre que els ganxets es mantenen en la lluita per les posicions nobles de cara el Play Off pel títol.

El proper partit serà una autèntica prova de foc per les aspiracions dels negre i vermells que rebran el Barça a l’Olímpic de l’Ateneu (dissabte 8 de febrer, 20.30h). L’entrada general tindrà un preu de 10€ i els socis podran treure tantes entrades com vulguin a 5€ cadascuna.

REUS DEPORTIU: Càndid Ballart, Joan Salvat, Tiago Rafael, Marc Julià i César Carballeira -cinc inicial- Àlex Rodríguez, Romà Bancells i Pablo del Rio.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Pol Manrubia i Sergi Llorca -cinc inicial- Jordi Ferrer.

GOLS: 0-1 Manrubia (’11), 0-2 Costa (’18 penal), 1-2 Carballeira (’25), 2-2 Rodríguez (’28 penal), 2-3 Ferrer (’30), 2-4 Esteller (’31), 3-4 Julià (36 fd) i 4-4 Salvat (’42)

ÀRBITRES: Isaac Sanz i David Calonge. Han assenyalat 12 faltes al Reus i 13 al Noia. Targeta blava per Rodríguez i Carballeira (Reus).