El Noia Freixenet es reivindica a l’Oliveras de la Riva

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR |2-5| CE NOIA FREIXENET

Un minut màgic a la segona part permet als de Sant Sadurní reafirmar-se amb una victòria a una pista sempre complicada.

Tot i les baixes i la falta de ritme de competició, el Voltregà va vendre cara la seva pell i va resistir a l’embat dels negre i vermells durant bona part del partit.

Els de Ferran López es van avançar en els primers 10 minuts amb gols d’Aleix Esteller (‘7) i Pol Manrubia (’10), tots dos aprofitant segones ocasions davant la porteria de Blai Roca que semblaven encarrilar el partit pels interessos dels visitants. El Noia Freixenet dominava el joc però, just abans del descans, els blanc-i-blaus van gaudir de dues faltes directes consecutives: Martí Zapater va aturar la primera a Arnau Canal però Gerard Teixidó no va fallar per col·locar el 1-2 a l’electrònic.

A la represa el Voltregà va plantar cara tot i comptar amb molt poca rotació de banqueta. Els de Sant Sadurní podrien haver anotat el tercer al 38, però Pujadas no va poder transformar la directa per compliment del primer cicle de faltes local.

El Noia Freixenet decanta el partit en 45 segons bojos

Al 43 els de la Capital del Cava van tancar el partit amb 3 gols en 45 segons extraordinaris que van noquejar l’equip de Manolo Barceló. El primer va ser obra del killer Xavi Costa que va aprofitar una assistència de Manrubia al segon pal després d’una gran acció individual de l’ex-jugador del Voltregà, liderant un letal contraatac. Adrià Ballart, l’altre ex blanc-i-blau del Noia Freixenet, es va afegir a la festa i, després de tallar una jugada atacant dels de Sant Hipòlit, es va plantar sol davant Roca per transformar l’1-4 amb un potent llançament. Els de Ferran López van tancar el recital després d’una nova recuperació de Ballart en defensa i un teva-meva entre Costa i Manrubia que va acabar amb el segon gol de l’ampostí. Pocs segons després, Humbert Serra va fer el 2-5 però pels locals, però la victòria del Noia Freixenet ja no va perillar fins al clàxon final.

Amb el resultat final els cavistes sumen quatre partits guanyats en set jornades i ja pensen en el següent compromís davant del CH Palafrugell al Municipal de Torrelavit.

La Fitxa:

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR: Blai Roca, Marc Palazón, Aleix Molas, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial- Humbert Serra.

CE NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Esteller (7), 0-2 Manrubia (10), 1-2 Teixidó (24), 1-3 Costa (43), 1-4 Ballart (43), 1-5 Costa (43) i 2-5 Serra (44)

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Miquel Lapedriza. Han assenyalat 12 faltes al Voltregà i 13 al Noia. Targeta Blava per Pujadas (Noia).