El Noia Freixenet es retroba amb la victòria davant l’Igualada just abans de la Copa

|IGUALADA RIGAT 4-5 NOIA FREIXENET|

El públic de Les Comes ha pogut gaudir d’una pluja de gols aquest vespre de dissabte a la capital de l’Anoia en el primer assalt entre Noia Freixenet i Igualada Rigat. De moment, els de Pere Varias s’han emportat la victòria en el partit de lliga, a l’espera del compromís de Copa de dijous vinent.

Els dos equips han sortit disposats a buscar la porteria rival i ben aviat han inquietat Elagi Deitg i Xus Fernández a les seves respectives àrees. A punt ha estat d’avançar-se el conjunt local al minut 10 amb una falta directa que Sergi Pla ha enviat al travesser.

Els gols, però, s’han fet esperar fins a les acaballes de la primera meitat. A poc més de cinc minuts pel descans, 90 segons màgics li ha servit al Noia Freixenet per situar una bona renda a l’electrònic amb dues dianes de Sergi Llorca i una altra de Martí Casas. El 0-3 encarrilava el partit però els de Ferran López no ha abaixat els braços i just abans del descans han anotat l’1-3 que els mantenia vius.

El Noia Freixenet no pot matar el partit amb la bola aturada i l’Igualada arriba amb opcions al final.

Quan havien passat pocs minuts de la represa, Nil Roca ha tornat a ampliar distàncies pel conjunt de la Capital del Cava. Amb l’1-4 lluint a l’electrònic, els de Sant Sadurní podrien haver fet més gran la ferida de l’Igualada, però al ’33 el pal ha evitat que Llorca transformés un penal. Cinc minuts després, els gols d’Oriol Vives i Jordi Méndez han reduït la diferència al mínim amb el 3-4 però tot seguit els negre i vermells han anotat el cinquè mitjançant Sergi Aragonès, que ha aprofitat el refús d’una directa executada per Casas.

Al ’41 Humberto Mendes no ha pogut transformar un penal i just després Pla tornava a reduir la diferència a només un gol transformant el 4-5. Els locals han buscat l’empat en els darrers minuts i han tingut opcions fins a l’últim moment quan Xus Fernàndez s’ha convertit en protagonista aturant el llançament d’una directa de César Vives a manca de 2’73 segons pel final.

Després d’aquesta acció s’ha arribat el final del partit i el Noia Freixenet s’ha endut els tres punts en joc en la primera victòria d’aquest 2018, que els permet empatar a punts amb el Citylift Girona a la quarta posició de l’Ok Lliga. Els dos equips es tornaran a trobar el proper dijous a les 18:45h en el partit de Quarts de Final que obrirà la 75a edició de la Copa del Rei a Lloret de Mar.

IGUALADA RIGAT: Elagi Deitg, Roger Bars, Jaume “Met” Molas, Sergi Pla i Oriol Vives -cinc inicial- César “Tety” Vives, Jordi Méndez i Gerard Miquel.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Aleix Esteller, Humberto Mendes, Arnau Xaus i Sergi Aragonès -cinc inicial- Martí Casas, Sergi Llorca, Nil Roca i Jordi Del Amor.

GOLS: 0-1 Llorca (’19), 0-2 Llorca (’19), 0-3 Casas (’20), 1-3 Pla (’24), 1-4 Roca (’28), 2-4 Vives (’37), 3-4 Méndez (’37), 3-5 Aragonès (’42) i 4-5 Pla (’43)

ÀRBITRES: Srs. Sandoval i De La Hera. Han assenyalat 12 faltes a l’Igualada i 10 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.