El Noia Freixenet es retroba amb la victòria

CE NOIA FREIXENET 5-3 DEPORTIVO LICEO

Els de Sant Sadurní han superat el Deportivo Liceo en un partit on han imposat el seu guió i els gallecs només han pogut anotar a bola aturada

Els de Pere Varias han tornat al camí de la victòria cinc dies després de l’ensopegada davant el Reus Deportiu Virginias i ho han fet superant l’actual campió de la Parlem OK Liga, que ja encadena quatre visites consecutives sense poder guanyar a l’Olímpic de l’Ateneu.

El tu a tu ha durat poc i el Noia Freixenet s’ha imposat assetjant la porteria de Martí Serra. Aleix Esteller i Adrià Ballart han topat amb el ferro en una doble ocasió que hauria pogut obrir la llauna pels locals quan encara no s’havien disputat ni cinc minuts de partit. Les ocasions dels cavistes se succeïen, però no ha estat fins al ’17 que, just després d’un nou llançament de Kyllian Gil al pal, Martí Gabarró ha superat Serra per fer el primer gol de la nit. L’1-0 al marcador era una escassa recompensa per la gran primera meitat del conjunt de Sant Sadurní que hauria pogut marxar al descans amb una renda més àmplia.

La segona meitat ha començat amb un power play favorable als negre-i-vermells fruit d’una targeta blava a Àlex Rodríguez de camí cap als vestidors. Al límit d’exhaurir la superioritat, Jordi Bargalló ha enviat una canonada al fons de la xarxa per fer el 2-0.

El Liceo agafa aire amb la bola aturada

Dos minuts després César Carballeira ha retallat des del punt de penal, però immediatament Kyllian Gil ha tornat a posar distància anotant el 3-1. Al ’31 els àrbitres han tornat a xiular penal a l’àrea del Noia Freixenet que ha tornat a transformar Carballeira per acostar-se de nou a l’electrònic (3-2).

Els minuts passaven i el marcador no s’ha tornat a moure fins al ’39 quan Xavi Costa ha fet pujar un 4-2 que acostava els locals a l’objectiu, però Àlex Rodríguez ha donat emoció transformant una falta directa a menys de cinc minuts pel final. No l’ha pogut replicar Eloi Mitjans que ha vist com el seu llançament de falta era repel·lit entre Serra i el pal, però quan mancava minut i mig pel final, ha aparegut el capità Aleix Esteller per rematar una bola al segon pal i fer el gol de la tranquil·litat pels locals.

Bon resultat i bones sensacions per l’equip de la Capital del Cava que dissabte vinent tindrà una complicada sortida al Palau Blaugrana on l’espera el Barça (17.30 h) just abans de l’aturada per la preparació i el mundial que es disputarà del 6 al 13 de novembre a Argentina i on Pere Varias viatjarà com a segon del seleccionador Guillem Cabestany.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Eloi Mitjans, i Adrià Ballart -cinc inicial- Jordi Bargalló, Toni Salvadó, Kyllian Gil i Martí Gabarró.

DEPORTIVO LICEO: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, César Carballeira, Dava Torres i Fabrizio Giocale, -cinc inicial- Sito Ricart, Àlex Rodríguez i Arnau Canal.

GOLS: 1-0 Gabarró (17), 2-0 Bargalló (26, 2-1 Carballeira (28 pen.) 3-1 K. Gil (28), 3-2 Carballeira (31 pen.), 4-2 Costa (39), 4-3 Rodríguez (45 fd) i 5-3 Esteller (48).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Juan Iglesias. Han assenyalat 10 faltes als locals i 10 als visitants. Targeta blava per Rodríguez (Liceo).