El Noia Freixenet frena el Barça i frega la proesa a l’Olímpic

NOIA FREIXENET 2-2 BARÇA LASSA

Els sadurninencs s’han convertit en el primer equip que li esgarrapa punts als blaugrana aquesta temporada. Edu Fernández ha tingut el 3-2 a falta de 15 segons amb el llançament d’una directa que s’ha estavellat al pal.

El Noia Freixenet ha sorprès el seu rival al principi del partit i ha dominat el joc gaudint de les millors oportunitats per avançar-se en el marcador amb llançaments al ferro de d’Edu Fernández i Marc Grau. El domini sadurninenc s’ha traduït en el primer gol al minut 18, després d’un gran llançament de cullera de Xavi Costa que ha superat Sergio Fernández. A l’altra banda de pista, Martí Zapater s’ha encarregat de mantenir la porteria a zero per arribar al descans amb victòria per la mínima favorable als negre i vermells.

Xavi Costa ha estat l’autor dels dos gols del Noia Freixenet (Ivan Gómez)

El nombrós públic de l’Ateneu ha agraït l’esforç de l’equip al final del partit. (Ivan Gómez)

Els visitants no estaven còmodes sobre la pista de l’Olímpic i s’han carregat de faltes ben aviat. D’aquesta manera, al ’29, els de Pere Varias ja han gaudit d’una directa per compliment del primer cicle visitant però que Sergi Llorca no ha pogut definir per anotar el segon. La rèplica ha arribat només un minut després amb un llançament de penal i el posterior rebot de Sergi Panadero que ha aturat Zapater.

Zapater enorme sota pals

Amb el pas dels minuts el Barça Lassa ha tret l’artilleria pesada i ha gaudit de bones ocasions per empatar, però Zapater ha realitzat una bona actuació evitant el gol dels visitants, fins i tot a l’aturar una directa a Pau Bargalló per la desena falta local. Al 34 Costa provocava el deliri del nombrós públic congregat al pavelló transformant el 2-0 des del punt de penal, però immediatament Ignacio Alabart retallava amb un gran llançament que ha sorprès Zapater per primera vegada en tot el partit.

Al 39 Grau no ha pogut transformar la directa pel segon cícle del Barça que hauria encarrilat el partit en el tram final. Per contra, a manca de dos minuts, Álvarez ha anotat una directa que premiava la insistència dels d’Edu Castro, acostumats a fer més de cinc gols per partit en el que portàvem de temporada. A 15 segons pel final, ha arribat la 20a falta d’equip visitant. Edu Fernández ha enviat la bola al ferro deixant el 2-2 com a resultat definitiu.

Gran partit d’hoquei patins a l’Ateneu amb repartiment de punts final i amb una bona imatge del Noia Freixenet que li toca fer canvi de xip i preparar el desplaçament al PalaRovagnati de Biassono on dissabte vinent (17 de novembre – 20.45h) disputarà la segona jornada del Grup D de la Lliga Europea davant del HRC Monza.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Sergi Aragonès, Aleix Esteller, Sergi Llorca i Humberto Mendes -cinc inicial- Xavi Costa, Marc Grau i Edu Fernández.

BARÇA LASSA: Sergio Fernández, Marc Gual, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Joao Rodrigues -cinc inicial- Pablo Álvarez, Nil Roca, Matías Pascual i Ignacio Alabart.

GOLS: 1-0 Costa (’19), 2-0 Costa (’34 penal), 2-1 Alabart (’35) i 2-2 Álvarez (’48 fd).

ÀRBITRES: Toni Ribó i Òscar Valverde. Han assenyalat 16 faltes al Noia i 21 al Barça. No han mostrat targetes.

(fotos: Ivan Gómez)