El Noia Freixenet goleja el Girona i tanca la primera volta invicte a l’Ateneu

|NOIA FREIXENET 7-2 CITYLIFT GIRONA|

Els de Sant Sadurní s’han imposat amb set gols a la segona part després de marxar al descans 0-1.

L’equip de Pere Varias ha aconseguit una golejada davant el cuer de la competició i allarga la bona ratxa de resultats una jornada més. La victòria d’avui també serveix per acabar invicte a casa en tota la primera volta i escalar una posició a la taula (5è).

Tot i l’horari unificat a totes les pistes, ni sadurninencs ni gironins es jugaven gaire cosa en aquesta 15a jornada. Tot i així, els negre i vermells, que ja tenien el bitllet per la Copa, s’han vist sorpresos pels visitants en una primera meitat on Marc Palazón ha anotat l’únic gol quan corria el minut 11. La reacció dels locals s’ha fet esperar fins després del descans quan només començar Aleix Esteller ha sorprès l’incombustible Jaume Llaverola rematant una assistència d’Humberto Mendes des de darrera la porteria que igualava el marcador. L’angolès ha estat l’autor del 2-1 pocs minuts després culminant una bona jugada de combinació dels sadurninencs.

Xavi Costa ha anotat un doblet (foto: Ivan Gómez)

Al 31, una targeta blava per Esteller ha suposat l’empat a dos d’Enric Troner que ha superat Xus Fernández en l’execució de la falta directa. Molt poc ha durat l’alegria als gironins que han vist com el Noia Freixenet reaccionava immediatament i feia pujar el 4-2 a l’electrònic amb dos gols consecutius de Sergi Aragonès.

Els locals no tenen pietat i confirmen la golejada

Al minut 36 Xavi Costa anotava el cinquè des del punt de penal i només un minut més tard Edu Fernández tornava a superar Llaverola per fer el 6-2. El setè i definitiu gol ha tornat a arribar de l’stick de Costa, que ha rematat una assistència de Marc Grau després d’una bona jugada individual del de Lloret.

Quan restaven set minuts pel final, Pere Varias ha donat entrada a Roger Montserrat (17 anys), que ha disputat el que quedava de partit i fins i tot ha tingut una ocasió per anotar en l’execució d’una directa que ha estat a punt de sorprendre Llaverola.

Injecció de moral a base de gols i bon joc que han de servir per afrontar el complicat desplaçament a la pista del SL Benfica el proper dissabte, en la quarta jornada de la Lliga Europea. El partit es disputarà al Pavilhao Fidelidade de Lisboa a les 20h (hora catalana).

La Copa ja té els protagonistes

Amb la jornada d’avui han quedat definits els participants a la competició del KO que es celebrarà a Reus del 21 al 24 de febrer. Barça, Liceo, Reus i Caldes seran els caps de sèrie. El Noia Freixenet ha acabat 5è a un punt del quart, i serà a l’altre bombo amb Lleida, Igualada i el Voltregà, que amb la victòria d’avui davant el Reus ha deixat finalment fora al Calafell.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Marc Grau i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humberto Mendes, Sergi Llorca, Edu Fernández i Roger Montserrat.

CITYLIFT GIRONA: Jaume Llaverola, Raül Pelicano, Marc Gómez, Marc Palau i Enric Torner -cinc inicial- Marc Palazón.

GOLS: 0-1 Palazón (11), 1-1 Esteller (26), 2-1 Mendes (29), 2-2 Torner (31 fd), 3-2 Aragonès (32), 4-2 Aragonès (32), 5-2 Costa (36 penal), 6-2 Edu Fernández (38) i 7-2 Costa (42).

ÀRBITRES: Antonio Gómez i Sergi Mayor. Han assenyalat 2 faltes al Noia i 7 al Girona. Han mostrat targeta blava per Esteller (Noia) i Gómez i Palazón (Girona).