El Noia Freixenet goleja el Vic i es manté invicte a casa

|NOIA FREIXENET 5-1 CP VIC|

Els de Sant Sadurní assoleixen el rècord històric de punts en una temporada i segueixen sense saber què és perdre a casa aquesta Ok Lliga.

Amb la relliscada del Liceo a Reus, només dos punts separen el segon del quart classificat a dues jornades pel final.

Un gol matiner de Sergi Llorca als dos minuts de joc obria l’electrònic de l’Olímpic de l’Ateneu i feia preveure un partit plàcid pels locals. Tot i així, Xus Fernàndez va haver d’intervenir en ocasions clares dels vigatans per evitar l’empat. A l’altra porteria, no va ser fins al ’15 i ’18 que Llorca i Edu Fernàndez respectivament veien porteria per encarrilar el partit amb un clar 3-0 que Tirso Gómez s’encarregava de maquillar de falta directa a quatre minuts pel descans.

Llorca va aconseguir un doblet davant el Vic (foto: Eva Pedrola)

A la segona meitat Llorca no va poder transformat el seu hattrick en una falta directa i va ser objecte d’un penal que va costar la targeta blava a Tirso. Xavi Costa tampoc va poder batre Burgaya amb la pena màxima.

Amb l’amenaça de la 15 falta, el gol de la tranquil·litat va arribar al ’40 obra de Sergi Aragonès que, després d’una brillant jugada personal, va llençar un obús per perforar la porteria osonenca. A manca de dos minuts pel final Xus Fernàndez va aturat una directa a Tirso Gómez i Marc Grau, de falta directa, va completar la golejada amb el definitiu 5-1.

Xus Fernàndez va ser protagonista sota pals (foto: Eva Pedrola)

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Liceo a la pista del Reus, fa que la lluita pel subcampionat es posi encara més interessant. A manca de dues jornades, gallecs i ganxets sumen 60 punts i són segons i tercers respectivament, seguits molt de prop pel Noia Freixenet, quart amb 58. Dissabte vinent es disputarà el darrer partit de la temporada a l’Olímpic amb la possibilitat d’acabar la lliga imbatuts a casa. Serà davant del Recam Làser Caldes a les 19.30h.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humberto Mendes, Edu Fernández, Marc Grau i Roger Monserrat.

CP VIC: Ernest Burgaya, Aniol Mangas, Jassel Oller, Jordi Urbano i Tirso Gómez -cinc inicial- Carles Sánchez, i Jordi Galán.

GOLS: 1-0 Llorca (‘2), 2-0 Llorca (’15), 3-0 Edu Fernández (’18), 3-1 Tirso (’21 falta directa), 4-1 Aragonès (’40), 5-1 Grau (’48 falta directa).

ÀRBITRES: Josep Gómez i Josep A. Ribó. Van assenyalar 16 faltes al Noia i 15 al Vic. Targeta blava per Tirso Gómez (Vic).