El Noia Freixenet goleja l’Alcoi i allarga la ratxa

|NOIA FREIXENET 5-1 PAS ALCOI|

L’equip de la Capital del Cava guanya amb claredat als alacantins a l’Ateneu i ja són quarts a la classificació.

Els de Pere Varias han capgirat sense problemes un matiner gol de Mataix i s’han quedat els tres punts en joc amb dianes d’Aragonès (x2) Llorca (x2) i Esteller.

L’electrònic s’ha bellugat ben d’hora en aquest freda nit d’hoquei a l’Olímpic de l’Ateneu. Deri Mataix ha avançat l’equip visitant després de transformar un penal al ‘2 de partit, quan Xus Fernández s’ha vist obligat a aturar una bola sense la possessió de l’stick. Poc li ha durat l’alegria a l’equip alacantí, ja que Sergi Aragonès ha signat l’empat només un minut més tard.

El Noia Freixenet s’ha fet amb el control de la bola i ha provat de posar-se per davant a l’electrònic però l’Alcoi ha tramat una teranyina defensiva molt difícil de superar. El gol que ha desequilibrat la balança del cantó local ha arribat finalment de l’stick de Sergi Llorca a quatre minuts pel descans.

A la segona meitat el Noia Freixenet ha trobat el camí del gol ben aviat amb un llançament llunyà d’Aragonès que ha anotat el seu doblet al minut 29. Malgrat el marcador, la tònica del partit ha estat la mateixa que en la primera meitat: Rombe dels jugadors de Sergi Punset que miraven de sorprendre, sense èxit, a la contra. Els de Pere Varias han insistit en atac i el capità Aleix Esteller ha fet el 4-1 al 35 tot sol davant Marc Grau. Els de Sant Sadurní haurien pogut ampliar l’avantatge en múltiples ocasions de les que han gaudit aquests segons 25 minuts. Les més clares una rematada de Marc Grau al pal (’40) i un penal que Xavi Costa no ha pogut transformar (’45).

Finalment, a les acaballes del partit, els dos equips han gaudit d’una directa per compliment del primer cicle de faltes. Castanheira no ha transformat per l’Alcoi però, per contra, Llorca ha fet el cinquè gol pel Noia Freixenet i segon del seu compte particular.

Nova victòria a casa dels negre i vermells que segueixen invictes a l’Olímpic de l’Ateneu, escalen una posició a la taula (4t) i acumulen set jornades sense conèixer la derrota. El proper partit serà el dimarts 29 de gener a la capital de l’Anoia davant l’Igualada HC.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Marc Grau, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Xavi Costa, Humberto Mendes i Edu Fernández.

PAS ALCOY: Marc Grau, Joao Ramalho, Roc Llisa, Carlos Pérez i Renato Castanheira -cinc inicial- Deri Mataix i Agustín Domínguez.

GOLS: 0-1 Mataix (‘2 penal), 1-1 Aragonès (‘3), 2-1 Llorca (’18), 3-1 Aragonès (’29), 4-1 Esteller (’35) i 5-1 Llorca (49 fd).

ÀRBITRES: Òscar Valverde i Joel Garcia. Han assenyalat 10 faltes al Noia i 10 a l’Alcoi.