El Noia Freixenet no pot amb un Valongo més efectiu

AD VALONGO COLQUÍMICA 6-4 CE NOIA FREIXENET

L’encert d’Almeida condemna als de Sant Sadurní que han reaccionat a la segona part, però ja no han pogut remuntar el 3-0 de la primera

El Noia Freixenet no ha pogut puntuar en el primer partit de la Lliga de Campions. Tot i que ha començat fallant un penal, un efectiu João Almeida ha situat el seu equip amb un clar 3-0 abans d’arribar al descans.

A la segona meitat els de Sant Sadurní han aconseguit eixugar la diferència en menys de dos minuts: primer ha anotat Ivan Morales amb un llançament llunyà i Aleix Esteller ha fet el segon després de recollir una bola del mateix Morales dins l’àrea i superant Gonzalo Bento amb una rematada suau. Finalment, Jordi Bargalló ha estat l’encarregat de fer el 3-3 amb un aixeca-i-pica marca de la casa al ’34.

El Valongo es torna a escapar

Al ’38 Almeida ha tornat a avançar al seu equip amb una nova falta directa i Miguel Moura ha fet el cinquè pocs segons després. Martí Gabarró ha tornat a retallar distàncies al 40 sortint per darrere la porteria de Bento, però dos minuts després el de Torrelavit ha vist targeta blava i de nou Almeida ha transformat la directa amb el definitiu 6-4.

Amb aquest resultat el Noia Freixenet es veurà obligat a guanyar a l’SC Tomar IPT en la segona jornada per mantenir opcions de classificar-se per la fase de grups de la WSE Champions League.

La Fitxa:

AD VALONGO COLQUÍMICA: Gonçalo Bento, Francisco Silva, Tiago Sanches, Miguel Moura i João Almeida -cinc inicial- João Lima, João Pedro i Martim Leite.

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló, i Ivan Morales -cinc inicial- Martí Gabarró, Xavi Costa, Humberto Mendes i Xavi Costa.

GOLS: 1-0 Almeida (’20) 2-0 Almeida (’21), 3-0 Almeida (’22 fd), 3-1 Morales (’33), 3-2 Esteller (33) i 3-3 Bargalló (34) 4-3 Almeida (38 fd), 5-3 Moura (38), 5-4 Gabarró (40) i 6-4 Almeida (42 fd).

ÀRBITRES: Simone Brambilla i Marco Rondina. Han assenyalat 8 faltes al Valongo i 10 al Noia Freixenet. Targeta blava per Gabarró (Noia x2).

Foto: cenoia.com

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com