El Noia Freixenet no sap sentenciar i es deixa tres punts a l’Onze de Setembre

|ICG SOFTWARE LLEIDA 4-3 NOIA FREIXENET|

Es repeteix un altre cop. El Noia Freixenet perd a les acaballes del partit sense capacitat de marcar a pilota parada.

Després d’uns minuts de tempteig, els equips s’han acostat poc a poc a les porteries rivals i ha estat en un contraatac que el Noia Freixenet s’ha avançat mitjançant Humberto Mendes que ha afusellat Lluís Tomás per obrir el marcador.

Quan corria el minut 14, una targeta blava vista per Del Amor, ha suposat l’empat dels lleidatans que ha pogut aprofitar l’execució de Darío Giménez per superar Xus Fernández i empatar el partit.

La segona meitat ha començat elèctrica amb els dos equips buscant la porteria rival. Al minut 31, el Noia Freixenet ha recuperat una bola en pista contrària que ha servit a Sergi Aragonès per fer l’1-2 i avançar de nou els de Sant Sadurní.

Esteller ha augmentat distàncies al 37, amb una canonada i tot seguit, Humberto Mendes hauria pogut encarrilar el partit des del punt de falta directa, però Lluís Tomás ha aturat el llançament de l’angoleny

El Lleida ha reaccionat i en dos minuts ha eixugat la diferència en l’electrònic. Primer amb una falta directa transformada per Darío Giménez i poc després en una contra que Roc Llisa ha transformat en l’empat a tres.

Quan només faltaven dos minuts pel final, Andreu Tomás ha capgirat el marcador anotant el 4-3 definitiu després de treure una falta a la cantonada de l’àrea del Noia Freixenet.

Ara cal canviar el xip, deixar l’Ok Lliga a banda i centrar-se en el compromís de dissabte vinent a terres italianes, on el Follonica espera l’equip de Pere Varias per decidir l’eliminatòria de 1/16 de final de la copa CERS, de moment, amb un 1-2 favorable als transalpins.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomás, B. López, Cañellas, Gímenez i Andreu Tomás -cinc inicial- Roc Lisa, Trilla, Rodero

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Esteller, Rosa, Albesa i Mendes -cinc inicial- Nil Roca, Aragonès, Arnau Xaus i Del Amor.

GOLS: 0-1 Mendes (7), 1-1 Giménez (14 fd), 1-2 Aragonès (31), 1-3 Esteller (37), 2-3 Giménez (41 fd), 3-3 Llisa (42), 4-3 A. Tomás (48).

ÀRBITRES: Valverde i Buixeda. Han assenyalat 14 faltes al Lleida i 13 al Noia. Targetes blaves per Del Amor i Mendes.