El Noia Freixenet obre a Lleida una setmana amb doble compromís d’Ok Lliga

[jsMatches id =”6921″ partic_id=”6931″ quantity=”1″ matchtype=”1″ emblems=”1″ venue=”1″ season=”1″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″]


Els de Pere Varias disputaran la meitat de les jornades que resten de la fase regular aquesta setmana.


Dissabte el Noia Freixenet tornarà a jugar a l’Ateneu un partit que podria ser clau per encarrilar el tercer lloc, però abans haurà de desplaçar-se aquesta nit a l’Onze de Setembre on l’espera el Lleida Llista Blava.

Els lleidatans arriben a la 24a jornada ocupant la 9a posició amb 25 punts,  amb un bagatge de set victòries, quatre empats i 12 derrotes. L’equip d’Albert Folguera té com a màximes referències ofensives a Àlex Joseph amb 13 gols, i Oriol Vives i Andreu Tomás amb 12. El Lleida ve de rebre un dur correctiu a la pista del Barça on va caure per 9-2.

Després de sumar els tres punts davant el Calafell (2-1), els de Pere Varias es desplacen a una pista on tradicionalment els costa molt esgarrapar punts, tot i que si ens remuntem a la darrera visita d’ara fa poc més d’un any, els cavistes es van superar els locals per 2-4 trencant el malefici a la pista de la Terra Ferma. Els sadurninencs també van guanyar el partit disputat a l’Olímpic en la primera volta de la fase regular per 7-4.

Antoni Ribó i David Calonge seran els encarregats d’arbitrar el partit que es podrà seguir en directe per Ok Liga TV i Ràdio Sant Sadurní a partir de les 21h.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com