NOIA FREIXENET |2-1| CALAFELL TOT L’ANY

L’equip de la Capital del Cava ja està matemàticament classificat pel Play Off i no haurà de jugar la ronda prèvia

Ha tocat remar de valent per quedar-se amb els tres punts del derbi penedesenc davant d’un Calafell que ha venut cara la seva pell. Els dos quadres s’han presentat a l’Olímpic de l’Ateneu amb baixes destacades, el local Xavi Costa, que complia l’últim partit de sanció i els visitants Sergi Torné i Sergi Romeu, lesionats.

Tot i que han asfixiat el seu rival des de l’inici del partit, els jugadors de Pere Varias s’han estavellat una vegada i una altra davant l’entramat defensiu plantejat per l’ex entrenador del Noia Freixenet Ferran López. El gol dels locals s’ensumava i al minut 19 Jordi Ferrer ha avisat amb un llançament al pal. El porter Martí Serra ha estat clau perquè el seu equip arribés viu al descans i només Aleix Esteller, després d’una combinació amb Sergi Aragonès, ha estat capaç de superar-lo quan corria el ’23.

Al principi de la segona meitat el matx s’ha equilibrat a la pista i al marcador, on Oriol Palau ha fet pujar l’empat al ’28 desviant davant Xus Fernández un llançament del sadurninenc Àngel Rodríguez des de mitja pista. Amb els minuts el Noia Freixenet ha tornat a agafar la iniciativa i ha buscat insistentment el gol que els permetria quedar-se els tres punts i aferrar-se a la tercera posició, però el recital de parades de Serra els hi ha complicat molt les coses.

El “Gol d’or” de Jordi Ferrer

Ni Pol Manrubia de falta directa (’32), ni Aragonès des del punt de penal (’34) han estat capaços de perforar la porteria visitant i el ferro s’ha encarregat de fer el mateix fins en dues ocasions a llançament de Sergi Llorca (41) i Aragonès (44). Quan restava menys de dos minuts pel final, amb tot l’equip i pavelló bolcats, el Noia Freixenet ha trobat la merescuda recompensa mitjançant Ferrer que, rematant una assistència d’Esteller, ha anotat un gol que val molt més que tres punts. El Calafell ha jugat amb cinc homes de pista els darrers instants de partit i Xus Fernández, força inèdit fins llavors, s’ha hagut d’aplicar a fons per mantenir el resultat fins al final.

Amb aquesta nova victòria els cavistes segueixen depenent d’ells mateixos per acabar tercers a la taula. Ara amb dos punts de marge sobre el quart, el Reus Deportiu Miró, que ha superat a l’Igualada Rigat al Palau d’Esports (3-2). No haurem d’esperar gaire conèixer com evoluciona aquest emocionant final de fase regular, ja que els sadurninencs disputaran dos partits la propera setmana: dimarts a la pista del Lleida Llista Blava (21h) i dissabte vinent a l’Olímpic davant l’Igualada Rigat (20h).

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Ferrer.

CALAFELL TOT L’ANY: Martí Serra, Àmgel Rodríguez, Oriol Palau, Oriol Xaus i Guido Pellizzari -cinc inicial- David Paris.

GOLS: 1-0 Esteller (23), 1-1 Palau (28) i 2-1 Ferrer (48).

ÀRBITRES: Miguel Díaz i Álvaro de la Hera. Han assenyalat 8 faltes al Noia i 12 al Calafell. No han mostrat targetes.

One thought on “El Noia Freixenet pica pedra per superar el Calafell i aferrar-se al tercer lloc (2-1)