Bones vibracions de cara al retorn a la màxima competició continental

Prova de foc davant del Lleida Llista Blava. A una setmana de l’exigent -i il·lusionant-, retorn a la Lliga Europea, el Noia Freixenet va plantar cara al líder de l’Ok Lliga, al vigent campió de la CE,RS i es va convertir, així, en ser el primer equip capaç d’esgarrapar punts al conjunt lleidatà.

El partit no podia començar millor pels interessos sadurninencs, Costa, al minut 10, i Esteller, al 14, van ser capaços d’avançar al Noia Freixenet i col·locar el 2-0 al marcador; però un gol d’Andreu Tomàs als dos minuts i mig per arribar al descans va provocar que el conjunt visitant retallés distàncies.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet va ser capaç de controlar el 2-1 favorable, fins al tram final de partit quan, altre cop Tomàs, feia el gol de l’empat. L’equip de la Capital del Cava no es va arronsar i, a poc més de dos minuts pel final, Llorca va fer somiar a l’afició sadurninenca amb el 3-2 però la ràpida acció de Bruno de Benedetto va provocar l’empat final.

El proper partit del Noia Freixenet serà aquest dissabte, a les 20:45h, a l’Olímpic de l’Ateneu, contra em Montreux HC, en el partit corresponent a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea.