El Noia Freixenet planta cara al Palau

A les portes dels quarts de final de la Lliga Europea, el Noia Freixenet va demostrar, dissabte, al Palau Blaugrana, que tot és possible. L’equip entrenat per Pere Varias va plantar cara al Barça Lassa i va veure com se li escapava l’empat a 21 segons del final, jugant en inferioritat.

El partit va començar bé pels interessos del Noia Freixenet. El primer en avançar-se va ser Sergi Llorca, en l’execució d’una falta directa a nou minuts i mig del descans. El Barça, però, va necessitar tres minuts per empatar el partit. Tot i això el conjunt sadurninenc no es va arronsar.

Amb el pas dels minuts a la segona part, el Noia Freixenet va anar agafant, encara més, confiança davant del líder de l’Ok Lliga; on, en el tram final del partit, va tenir clares opcions per decantar el partit però, a falta de 21 segons pel final, i amb un Noia Freixenet en inferioritat, el Barça Lassa va aconseguir fer el 2-1, amb un gol de Matías Pascual.

Tot i la derrota, el Noia Freixenet tanca un ‘tourmalet’ de forma excel·lent on, des de la visita a Lleida ha guanyat 6 de les 7 finals disputades.