El Noia Freixenet presenta Jordi Ferrer i Pol Manrubia

L’Olímpic de l’Ateneu va acollir, dijous, la presentació dels dos nous jugadors del Noia Freixenet per a la temporada 2019/20, Jordi Ferrer i Pol Manrubia.

De cara a la propera temporada, Pere Varias ha continuat apostant per la mescla entre experiència i joventut, donant entrada dos nous jugadors que han de donar un nou impuls a l’equip per lluitar per la Lliga Europea, l’Ok Lliga i classificar-se per la Copa del Rei.

L’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, ha assegurat que Jordi Ferrer “ens donarà un molt bon xut exterior i és un bon passador prop de porteria, fet que ens ajudarà a repartir gols, i ens permetrà no dependre només d’un jugador”.

D’altra banda, de Pol Manrubia destaca “la capacitat de desequilibri en l’1 contra 1, que és un jugador polivalent i que el fet que sigui molt jove és una virtut perquè ajudarà a la seva adaptació”; això, afegeix, “el permetrà créixer dins l’equip i al Club”.

Experiència i joventut, la combinació perfecta

Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) torna a l’Olímpic on hi va jugar durant dos anys quan era infantil. Prové del Vendrell on ha jugat les sis últimes temporades i ha guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15). La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

La segona incorporació de l’equip és la de Pol Manrubia (Bigues i Riells, 2000) va començar la seva etapa formativa quan tenia tres anys al club del seu poble i, una dècada més tard, es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona. Ara fa tres anys va fitxar pel Club Patí Vic i aquesta última temporada ha defensat la samarreta del Club Patí Voltregà. Al llarg de la seva etapa formativa, Manrubia ha estat campió d’Europa sub17 i sub20 i, subcampió d’Europa amb la sub17. Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

L’estructura vertebral del Noia Freixenet

Aquestes dues incorporacions s’afegeixen a les renovacions, ja anunciades, de l’estructura vertebral d’aquests últims anys del Noia Freixenet, formada pels porters Xus Fernández i Martí Zapater; així com els jugadors Aleix Esteller, Xavi Costa i Sergi Aragonès.

A més, aquest mateix dijous es va anunciar la renovació de Pere Varias com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet, que s’assegura la continuïtat del seu equip tècnic, amb la única baixa d’Antoni Tadeo.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com