El Noia Freixenet presenta les credencials per ser equip de Copa

El conjunt sadurninenc goleja 6-2 al CP Calafell en l’últim partit de l’any a Olímpic, amb gols de Sergi Llorca (3), Aleix Esteller, Humberto Mendes i Edu Fernandez. Amb aquesta victòria, el Noia Freixenet es manté imbatut a casa després de 12 jornades d’Ok Lliga.

La sisena victòria de la temporada ha servit al Noia Freixenet per presentar les credencials per ser equip de Copa. El conjunt sadurninenc s’ha mostrat superior a l’equip entrenat per Jordi Esteva i  no ha necessitat ni tres minuts per avançar-se en el marcador, amb un gol d’Edu Fernandez. Un partit marcat pel hat-trick de Sergi Llorca, acompanyat dels gols d’Aleix Esteller i Humberto Mendes.

Amb el 6-2 d’aquest diumenge a l’Olímpic, el Noia Freixenet suma tres victòries consecutives a la lliga i encara el tram final de la primera volta amb bones vibracions. Un tram final que dissabte que ve el portarà a Vic (20h), d’aquí quinze dies jugarà a la pista del Caldes Recam Làser (20h) i acabarà, el 12 de gener, a l’Olímpic contra el Citylift Girona (20h, horari unificat).

La novena plaça -primera que es queda fora de la Copa de Reus-, l’ocupa el CP Alcobendas a set punts de distància; mateixos punts de diferència que el Noia Freixenet té amb el segon -Liceo- i tercer -Reus Deportiu Miró- classificat. La quarta plaça, que dona dret a ser cap de sèrie, l’ostenta el Caldes a cinc punts de distància.