El Noia Freixenet reacciona i esgarrapa un punt del Derbi (3-3)

CP VILAFRANCA 3-3 NOIA FREIXENET

L’equip de Pere Varias va tornar amb un punt de la seva visita a la Capital de l’Alt Penedès on va disputar la tercera jornada de l’Ok Lliga.

El Vilafranca arriba per davant al descans

Els locals van començar amb bon peu i es van avançar quan només havien passat quatre minuts de partit amb un gol de Joan Vázquez, tot i que abans ja havien disposat d’un penal. El Noia Freixenet va tenir oportunitats per igualar l’electrònic abans del descans, la més clara de Ferran Rosa que va desaprofitar un penal.

Ja en la segona meitat Xavi Caldú va empatar als tres minuts de reprendre el joc, però cinc més tard, Fernández va sorprendre passant per darrera la porteria de Luís Gil per tornar a posar els locals per davant amb el 2-1. Al ’35 Rocasalbas ampliava diferències amb el 3-1.

El Noia reacciona i esgarrapa un punt

Lluny d’arronsar-se, els sadurninencs no es van donar per vençuts i ràpidament van veure com el jove Marc Palau retallava distàncies amb el 3-2 i Caldú desviava un llançament per fer el definitiu empat a tres al minut ’41.

Els de Sant Sadurní van saber aguantar el tram final de partit amb 9 faltes i fins i tot Rocasalbas va tenir una ocasió des del punt de penal però que no va poder batre Gil.

Amb aquest empat, els de la Capital del Cava segueixen invictes aquesta temporada i es manté en les posicions capdavanteres. El proper partit serà dissabte vinent davant el segon classificat de la competició, el Lloret, a l’Ateneu (19:30h).

CP VILAFRANCA: Camps, Navarro, Rocasalbas, Vàzquez i Edu Fernández -cinc inicial- Rubén Fernández i Jordi Galán.

NOIA FREIXENET:  Luís Gil, Del Amor, Albesa, Rosa i Esteller -cinc inicial- Caldú, Marc Palau, A. Xaus i Borja Ferrer.

GOLS:  1-0 Vázquez (3),  1-1 Caldú (28′), 2-1 Rubén Fernández (32), 3-1 Rocasalbas (35), 3-2 Marc Palau (37′), 3-3 Caldú (41).

ÀRBITRES: I. Sanz i A. Garrote. Han assenyalat 4 faltes al Vilafranca i 9 al Noia Freixenet.

(foto: Club Patí Vilafranca)

One thought on “El Noia Freixenet reacciona i esgarrapa un punt del Derbi (3-3)