El Noia Freixenet reforça el liderat de Nacional Catalana

El filial del Noia Freixenet va aconseguir, diumenge, un valuós punt contra el Tona (3-3), un dels principals candidats a emportar-se el campionat regular de Nacional Catalana i vigent campió de la Copa Generalitat. El Noia Freixenet B ha completat tota una volta com a líder de Nacional Catalana.

Un empat de resignació si no hagués estat per les múltiples jugades a pilota parada que es van fallar. Només Roc Carbó va ser capaç de transformar-ne una: de penal i al minut 17 de partit.

Just abans, López havia aconseguit avançar el conjunt sadurninenc, però a pocs segons del descans Corominas retallava distàncies (2-1).

Amb la represa del partit el Noia Freixenet tornava a agafar distància (3-1) amb un gol de Xus Sol (min  28) però Pradell, cinc minuts més tard, executava a la perfecció una falta directa que donava el segon gol dels osonencs (3-2).

L’empat (3-3) va arribar tard. Amb poc temps de reacció (tot i que amb alguna jugada de perill). Quan només quedaven dos minuts pel final, Molist va aconseguir empatar el partit.

El proper partit serà dissabte, a un quart de cinc de la tarda, a la pista del Congrés – La Sagrera Es Mou, setè classificat a 12 punts del Noia Freixenet.