El Noia Freixenet rep el Vic buscant ser cap de sèrie a la Copa

NOIA FREIXENET – CP VIC

J13 OK Lliga – Dimarts 17 (21h)


Sense temps gairebé de pair l’extraordinària victòria davant el Porto a la Lliga Europea, el Noia Freixenet torna a saltar a la pista aquest dimarts per rebre el Club Patí Vic al Pavelló Olímpic de l’Ateneu.


L’equip sadurninenc, ja classificat per a la Copa del Rei, lluitarà per ser-ne cap de sèrie, condició que obtindrà si guanya i l’Igualada Rigat o el Reus Deportiu Miró es deixen punts en els seus partits.

Segon acte d’aquesta singular setmana en la qual el Noia Freixenet juga tres partits al Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Després del memorable partit de dissabte amb el Porto i sense temps gairebé d’haver assaborit la gran victòria davant d’un dels grans de l’hoquei portuguès i europeu, arriba la següent cita, també amb un repte important en joc.

L’equip sadurninenc arriba a aquesta última jornada de la primera volta de l’OK Lliga amb el bitllet per a la Copa del Rei que es jugarà el març a La Corunya ja a la butxaca, però amb un front obert de rellevància de cara al sorteig de la competició del KO, la possibilitat de ser cap de sèrie.

Guanyar i que Reus o Igualada no ho facin

De les quatre places de caps de sèrie, dues estan ja adjudicades als dos primers classificats de la primera meitat del campionat, el Barça i el Deportivo Liceo, mentre que les altres dues es decidiran en la jornada unificada d’aquest dimarts.
Amb l’Igualada Rigat dos punts per sobre i el Reus Deportiu Miró un per sobre del Noia Freixenet, els comptes per què els de Pere Varias puguin veure’s entre els quatre primers després d’aquesta jornada són inequívocs. El Noia Freixenet necessita guanyar al Vic i que, com a mínim, un dels dos equips que el precedeixen a la classificació no guanyi el seu partit. L’Igualada Rigat juga a la pista del Corredor Mató Palafrugell i el Reus Deportiu Miró rep el Deportivo Liceo a la capital del Baix Camp, i n’hi ha prou que un dels dos empati perquè el Noia Freixenet, sempre que guanyi al Vic, tanqui la primera volta entre els quatre primers.
Hi hauria també la possibilitat de ser quarts amb un empat, sempre que el Reus perdés amb el Liceo (Noia i Reus igualarien a punts però amb millor diferència general de gols pel Noia) i amb independència del que fes l’Igualada Rigat a Palafrugell, però aquesta no és una opció òptima perquè, més enllà d’intentar ser caps de sèrie, l’objectiu del Noia Freixenet és sumar tres punts més pensant en la continuïtat de l’OK Lliga, en la qual els sadurninencs lluitaran per acabar el més amunt possible la fase regular de cara a la composició del quadre dels play-offs. Recordem que els sis primers classificats a la fi de la lliga regular estaran ja classificats pels quarts de final, mentre que del setè al desè hauran de jugar una eliminatòria per ser-hi i, de l’onzè al catorzè, jugaran el play-off per la permanència.

A tres punts de sortir del play-off de descens

Evitar aquest play-off de descens és ara per ara l’objectiu del Club Patí Vic, penúltim classificat de l’OK Lliga però a només tres punts de sortir de les últimes quatre últimes places. Com sempre, doncs, no s’hi val a badar davant d’un rival a qui la necessitat d’haver d’anar a totes a cada partit per escalar posicions el fa tan perillós com el que més.
L’equip que dirigeix per segona temporada Quim López és el segon amb el promig d’edat més jove de l’OK Lliga i té precisament en un dels seus jugadors més joves, Roger Font, el seu màxim golejador, amb 9 dianes. El segueixen Carles Sánchez, amb 6, el francès Antoine Le Berre, amb 5, els més veterans Met Molas i Marc Povedano, tots dos amb 3, i el capità Jassel Oller, amb un. Completen la plantilla vigatana Jordi Urbano i els porters Ernest Burgaya i Albert Masoliver.

 

NOIA FREIXENET – CP VIC
Jornada: 13
Data: 17-12-2019, dimarts
Hora: 21.00 h.
Àrbitres: Miguel Díaz i Isaac Sanz
TV: okligatv.com (per youtube, en obert)
Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com