El Noia Freixenet retorna al camí de la victòria abans de rebre el Benfica

|NOIA FREIXENET 3-1 CE VENDRELL|

Els sadurninencs superen els vendrellencs i es queden amb els tres punts del Derbi penedesenc.

Xavi Costa ha encarrilat el partit transformant dos penals al final de la primera meitat. A la segona Jordi Ferrer ha retallat de falta directa, però Aleix Esteller ha pogut sentenciar en un contraatac.

Xus Fernández i Gerard Camps han estat els protagonistes de bona part del primer període allunyant el perill que creaven tots dos conjunts. El Noia Freixenet portava la iniciativa, però no ha trobat la manera de perforar la porteria vendrellenca fins a les acaballes de la primera meitat quan Xavi Costa ha transformat dos penals en dos minuts de diferència enviant el partit al descans amb un còmode 2-0 a l’electrònic.

A la segona meitat el Vendrell ha fet un pas endavant i el capità Jordi Ferrer ha pogut reduir distàncies amb el 2-1 de falta directa. El Noia Freixenet, però, ha tirat de galons i ha dominat el tram final del partit. Després de superar una inferioritat per expulsió d’Humberto Mendes, Sergi Llorca hauria pogut fer el tercer però no ha estat capaç de batre Camps des del punt de falta directa. El gol de la tranquil·litat no ha arribat fins al minut 43 quan Aleix Esteller, assistit per Marc Grau, ha culminat una contra per fer el definitiu 3-1.

Xavi Costa ha fet un doblet des del punt de penal (foto: Ivan Gómez – @DFotoIvan)

Sergi Llorca defensa una acció de Pellizzari (foto: Ivan Gómez – @DFotoIvan)

Plat fort de Lliga Europea a l’Olímpic

El proper compromís dels homes de Pere Varias no és un partit qualsevol. El Benfica d’Adroher, Ordóñez, Casanovas i companyia visitarà l’Ateneu en la tercera jornada de la fase de grups de la màxima competició continental. Un rival d’envergadura que posarà a prova les aspiracions del Noia Freixenet el proper dissabte 2 de desembre a partir de les 19.30h.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Edu Fernández -cinc inicial- Sergi Aragonès, Marc Grau i Humberto Mendes.

CE VENDRELL: Gerard Camps, Jordi Ferrer, Emmanuel Necchi, Gerard Miquel i Guido Pellizzari -cinc inicial- Joan Lluís Mudarra i Pablo Nájera.

GOLS: 1-0 Costa (22′ penal), 2-0 Costa (24′ penal), 2-1 / Ferrer (31′ fd) i 3-1 Esteller (45′).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Isaac Sanz. Han assenyalat 13 faltes al Noia i 12 al Vendrell. Targetes blava per Mendes i Necchi.

DESTACATS: Els jugadors locals han lluït un llaç lila al braç per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere. Al descans, Anna Ibáñez, membre de la junta directiva, ha llegit des de la megafonia del pavelló el manifest del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones.

(fotos: Ivan Gómez – @DFotoIvan)