El Noia Freixenet segueix sumant

|NOIA FREIXENET 1-1 IGUALADA HC|

El Noia Freixenet ha sumat un important a l’Olímpic. Davant l’afició. Un punt que se suma a l’empat de dimarts a Caldes. Un punt que permet respirar, una mica, més tranquil. Un punt que permet escalar una posició a l’Ok Lliga. Un partit on han lluït els dos porters i amb accions molt discutides per part de la banqueta local.

Avui, els primers minuts del partit han estat de tempteig. Poc a poc el Noia Freixenet s’ha fet amb el control de la bola, però ha topat amb un Elagi Deitg molt segur sota pals. Tot i la lleugera superioritat dels sadurninencs, les ocasions més clares han arribat per part dels visitants, amb un llançament de Tety Vives al minut 10 i una acció de Del Amor salvant el 0-1 davant Emanuel Garcia.

La segona part ha començat amb un nivell més alt d’intensitat. Nil Roca, en una contra, s’ha plantat tot sol davant d’un Deitg que ha pogut refusar el llançament. Poc després qui ha avisat ha estat l’Igualada Calaf Grup amb un llançament al travesser de Roger Bars.

Quan més pressionava l’equip visitant, ha arribat el gol dels de la Capital del Cava obra d’Aleix Esteller, que ha aprofitat una assistència d’Humberto Mendes per inaugurar l’electrònic al ’32. Poc ha durat l’alegria als sadurninencs que han vist com al 35 Met Molas punxava una bola de Francesc Bargalló dins l’àrea per tornar a empatar l’electrònic.

El Noia Freixenet ha comès la novena falta quan faltaven més de 10 minuts pel final, i l’Igualada ha reduït riscos esperant tenir l’ocasió en una directa que no ha arribat. Els minuts han anat passant sense que ni un ni altre conjunt fos capaç de desfer l’empat.

L’equip segueix sumant i ja pensa en el desplaçament a Madrid el proper cap de setmana, on s’enfrontarà a l’Alcobendas de Keko Iglesias en l’últim partit del 2016.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Ferran Rosa, Nil Roca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Del Amor, Humberto Mendes i Arnau Xaus.

IGUALADA CALAF GRUP: Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Sergi Pla, E. Garcia i Met Molas -cinc inicial- Roger Bars, Tety Vives.

GOLS: 1-0 Esteller (32), 1-1 Molas (35).

ÀRBITRES: Senyors S. Mayor i M. Díaz. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 7 a l’Igualada. No han mostrat targetes.