El Noia Freixenet s’entrebanca a Sant Hipòlit

VOLTREGÀ STERN MOTOR |3-2| NOIA FREIXENET

Els sadurninencs veuen com el Voltregà els hi remunta un partit que guanyaven 0-2 a deu minuts pel final

Els de Pere Varias, avui sense Xavi Costa sancionat, han dominat bona part de l’enfrontament, però s’han vist sorpresos pels blanc-i-blaus en el tram final del partit. El Noia Freixenet ha gaudit de més ocasions, sobretot durant la primera meitat, però només ha estat capaç de superar Blai Roca mitjançant un penal transformat per Sergi Aragonès quan corria el minut 17. Els sadurninencs han arribat amb perill a l’àrea contrària, però no han pogut incrementar l’avantatge, ni tansols amb un altre intent de penal d’Aragonès i s’ha arribat al descans amb un insipient 0-1.

A la segona meitat, Manolo Barceló ha seguit amb el seu plantejament defensiu, adormint el ritme del partit i esperant sorprendre el Noia a la contra. Aleix Esteller, aprofitant una bona assistència d’Aragonès, ha fet el 0-2 que semblava encarrilar el partit pels cavistes al ’39, però no ha estat així.

Reacció fulgurant dels locals

Els osonencs, que lluiten per evitar el descens a Ok Lliga Plata, han reaccionat immediatament amb gols d’Arnau Canal i Alex Molas, igualant el matx quan corria el minut 41. Els darrers quatre minuts han estat de bojos, amb els dos equips mirant d’anotar el gol que desequilibrés l’electrònic i el Voltregà ha estat més afortunat amb una jugada de Canal dins l’àrea que ha sorprès Zapater per fer el definitiu 3-2 a un minut pel final. Pere Varias ha retirat el porter per disputar amb cinc jugadors de pista els darrers segons de partit, però l’electrònic ja no s’ha mogut més.

Els negre i vermells veuen com l’Igualada Rigat els passa a la classificació després de superar el Taradell a domicili, i estaran pendents demà del Reus Deportiu Miro, que podria fer el mateix si supera el Calafell Tot l’Any al Palau d’Esports. El proper partit del Noia Freixenet serà diumenge (20h) a la pista del Corredor Mató Palafrugell, un altre equip que lluita per la permanència

VOLTREGÀ STERN MOTOR: Blai Roca, Arnau Canal, Èric Vargas, Adrià Ballart i Alex Molas -cinc inicial- Petxi Armengol, Gerard Rovira.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Sergi Llorca-cinc inicial- Sergi Aragonès, Toni Salvadó i Roger Monserrat.

GOLS: 0-1 Aragonès (17), 0-2 Esteller (39), 1-2 Canal (40), 2-2 Molas (41), 3-2 Canal (48).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Joan Nicolás. Han assenyalat 7 faltes al Voltregà i 9 al Noia.