El Noia Freixenet suma els tres punts en l’últim partit de la frase regular a l’Ateneu

CE NOIA FREIXENET 3-2 FINQUES PRATS LLEIDA

Els de Sant Sadurní continuen cinquens empatats a punts amb el Reus Deportiu Virginias quan falta una jornada pel final

Victòria a l’Ateneu Agrícola en la visita del Finques Prats Lleida que serveix al Noia Freixenet per atrapar el Reus Deportiu Virginias a la classificació, tot i que els sadurninencs es mantindran cinquens pel golaverage particular. El que és segur és que cavistes i ganxets es veuran les cares als quarts de final del play-off pel títol, però l’última jornada determinarà qui dels dos tindrà el factor pista a favor.

A l’Olímpic resultat ajustat. Els locals han dominat bona part del partit tot i que la primera gran oportunitat per avançar-se l’han tingut els llistats. Al minut 3, falta directa per blava a Martí Gabarró que Sergi Folguera no ha transformat davant Blai Roca. A 8 minuts per acabar la primera meitat, Adrià Ballart ha culminat un contraatac amb una bona acció individual per superar Oriol Codony i col·locar l’1-0 al marcador amb que s’ha arribat al descans.

A la segona meitat els dos conjunts han arribat aviat a la 9a falta i l’ombra de la directa planava sobre les dues porteries. Però abans de les directes ha empatat el conjunt visitant mitjançant Uri Vives, que ha anotat l’1-1 en una ràpida transició.

Encert dels porters a les directes

Després de l’empat no han tardat a arribar les faltes directes acumulatives. Primer l’ha tingut el Noia Freixenet, però l’execució de Martí Gabarró no ha acabat en gol per la intervenció de Codony sota pals. Al ’36 rèplica a l’àrea contrària: 10a falta dels sadurninencs i Blai Roca atura el llançament a Vives.

Els de Pere Varias han donat un cop important al minut 39 amb dos gols que encarrilaven el partit. Primer, Eloi Mitjans s’ha esmunyit entre la defensa rival per acabar perforant la porteria amb un llançament des de fora l’àrea. L’excavista Jepi Selva ha vist blava per protestar la jugada que precedia el gol dels locals, fet que ha aprofitat el Noia Freixenet per fer el 3-1 en superioritat numèrica amb un llançament de Xavi Costa a l’alçada del punt de penal.

A 3 minuts pel final, el sadurninenc Xavi Aragonès ha posat emoció al partit anotant el 3-2 pels llistats. Els dos equips han gaudit d’ocasions per ampliar el marcador, el Lleida atacant amb cinc de pista sense porter, i per part del Noia Freixenet, una directa a tres segons pel final que Codony ha aturat a Jordi Bargalló L’electrònic, però, no s’ha mogut més i els tres punts s’han quedat a Sant Sadurní.

Amb aquesta victòria els sadurniencs arriben a l’última jornada amb opcions d’aconseguir la quarta posició i tenir el factor pista a favor al play-off. Per això haurà de puntuar a la pista del Voltregà Stern Motor i millorar el resultat del Reus Deportiu Virginias a casa davant l’Arenys de Munt Solartradex. El desenllaç es farà esperar encara quinze dies; serà el diumenge 30 d’abril a les 17 h en horari unificat. La setmana vinent es disputarà a l’Onze de Setembre la Final 4 de la WSE Cup en la que participaran precisament Lleida i Voltregà, que buscaran alçar el títol juntament amb l’HC Braga (Por) i l’US Coutras (Fra.)

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Martí Gabarró -cinc inicial- Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Adrià Ballart i Xavi Costa.

FINQUES PRATS LLEIDA: Oriol Codony, Joan Cañlellas, Sergi Duch, Jepi Selva i Sergi Folguera -cinc inicial- Nuno Paiva, Oriol Vives, Xavi Aragonès i Jordi Badia.

GOLS: 1-0 Ballart (16), 1-1 Vives (33), 2-1 Mitjans (39), 3-1 Costa (39) i 3-2 Aragonès (46).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i David Godia. Han assenyalat 12 faltes als locals i 20 als visitants. Targeta blava per Gabarró (Noia) i Selva (Lleida).