El Noia Freixenet suma un punt i es manté sisè

El Noia Freixenet empata a tres contra el Reus Deportiu i suma 38 punts a l’Ok Lliga.

Després de la derrota conta el Liceo, el Noia Freixenet ha estat capaç de reaccionar i ha plantat cara al Reus Deportiu, quart classificat i que lluita per accedir a la Lliga Europea. Tot i la intensitat del partit i les ocasions clares de gol, el primer gol no va arribar fins a la meitat del primer temps, a mans d’Arnau Xaus. El Noia Freixenet ho continuava intentant. Però Salvat va ser capaç d’empatar el partit i posar emoció fins a pocs segons abans d’arribar a la mitja part, quan Aleix Esteller feia el segon.

Amb la represa del partit, el Reus tornava a empatar i, un quart d’hora abans d’acabar el partit, la història es tornava a repetir. Gol de Jordi del Amor i empat d’Ollé. Amb el 3-3 contra el Reus Deportiu, el Noia Freixenet es manté sisè a l’Ok Lliga.

El proper partit serà diumenge 22 de maig a Lleida. La 29a jornada es jugarà a casa, per Barris, contra l’Alcoi (28/05) i, la darrera, a la pista del Caldes (04/06).