El Noia Freixenet supera al CP Cerceda i es manté quart (3-1)

|NOIA FREIXENET 3-1 CP CERCEDA|

Els negre-i-vermells han hagut de picar pedra de valent aquest migdia a l’Olímpic de l’Ateneu per superar als gallecs, en un partit que no s’ha decidit fins als darrers minuts.

El Noia Freixenet ha dominat a la primera meitat, però no acabava de trobar la manera d’obrir la llauna. El Cerceda, per la seva banda, també ha gaudit d’ocasions per avançar-se, la més clara al minut 7, una falta directa, després que Albesa veiés la blava per protestar, però que Gil ha aturat a Martín Payero. Els pals han frustrat ocasions pels dos equips, dues per la banda del Cerceda i una altra en un llançament llunyà dels locals.

Esteller desempata just abans de la mitja part.

Quan només mancaven 42 segons pel clàxon i semblava que el 0-0 seria el resultat al descans, Del Amor ha recuperat una bola en un sortida del Cerceda i ha propiciat el gol d’Esteller.

En la segona meitat es tornava a fer evident el domini dels locals, però no han estat capaços de traduir aquesta superioritat en gols. Albesa ha tingut dues ocasions des del punt de falta directa, però Martín Rodríguez ha impedit que els de la Capital del Cava augmentessin distàncies.

La bola aturada acaba decidint a favor del Noia Freixenet

El Cerceda ha tret partit d’aquesta situació i ha empatat al minut 36, mitjançant Mantiñán. Però poc ha durat l’alegria als visitants, ja que al 38, Tagore veia la blava i Xavi Caldú, sortint des de la banqueta, ha executat i transformat la directa en el 2-1. El Noia Freixenet, tornava a portar el pes del partit. Rosa ha tingut un u contra u que s’ha resolt favorable al porter Rodríguez i Xaus ha vist el seu llançament llunya impactava amb el ferro. Al 45, ha hagut de tornar a aparèixer Luís Gil per aturar un penal a Grasas evitant l’empat dels gallecs. Els dos equips han arribat en bonus als dos darrers minuts de partit. Payero ha forçat la 15 per simular una falta de Caldú, el sadurninenc ha batut novament Rodríguez i ha fet el gol de la tranquil·litat pels sadurninencs.

Xavi Caldú anota el definitiu 3-1 de falta directa

Aquesta victòria permet als de Pere Varias mantenir-se en la quarta posició de la classificació una jornada més. En la propera jornada els sadurninencs visitaran Sant Hipòlit, on l’espera el Voltregà, rival directe a la taula.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Albesa, Esteller, Del Amor i Rosa -cinc inicial- Ferrer, Xaus i Caldú

CP CERCEDA: Rodríguez, Artacho, Grasas, Payero i Mantiñan -cinc inicial- Candamio, Fernández, García i Togores.

GOLS: 1-0 Esteller (44), 1-1 Mantiñán (36), 2-1 Caldú (38 fd), 3-1 Caldú (48)

ÀRBITRES: Miguel Díez i Raúl Burgos. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 16 al Cerceda. Targeta blava per Albesa (Noia) i Togores (Cerceda).