El Noia Freixenet supera el Caldes als penals i jugarà les semis (7-6)

|NOIA FREIXENET 5-5 RECAM LÀSER CALDES (2-1)|

Els de Pere Varias segueixen endavant en el torneig del KO després d’eliminar l’equip vallesà en un intens partit d’hoquei.

El partit ha començat molt elèctric, tal i com ho feia pensar el precedent a l’Olímpic de l’Ateneu, en partit d’Ok Lliga. Els dos equips han sortit llançats a l’atac i gràcies a això, Jordi Del Amor avançava els sadurninencs quan només havien passat dos minuts de l’inici. La resposta del Caldes no s’ha fet esperar i Humberto Da Silva ha empatat un minut després batent Luis Gil des del punt de penal.

Els equips seguien atacant i Aleix Esteller ha fet el segon del Noia Freixenet, posant un 2-1 al marcador quan només s’havien disputat cinc minuts de partit. L’equip de Candami també hi volia dir la seva i al minut 10, Xavier Rovira s’ha inventat un llançament des de mitja pista que ha sorprès Gil i ha tornat a empatar l’electrònic.

Amb el 2-2 el partit ha entrat en una fase més asserenada. Els porters tenien un respir ja que les ocasions dels dos equips ja no eren tant continuades. Esteller hauria pogut tornar a anotar en un contraatac quan corria el minut 23, però no ha pogut batre de nou el porter Cesc Campor.

Intercanvi de cops fins al darrer minut

A la represa, el partit ha recuperat la intensitat dels primers minuts. Jordi Del Amor tornava a avançar el Noia Freixenet al minut 25 amb un xut llunyà però al 29, una jugada per darrera la porteria de Molera, ha suposat de nou l’empat dels arlequinats. Amb el 3-3 a l’electrònic, Ha hagut d’aparèixer de nou Luis Gil, que aquest cop si que ha pogut aturar un llançament de Da Silva des del punt de penal.

Al minut 33, Esteller ha vist una targeta blava que deixava en inferioritat als de Pere Varias, però ha estat durant els dos minuts de Power Play que els calderins han comès la 10a falta d’equip. L’especialista Eloi Albesa no ha fallat, i ha superat Campor per avançar de nou els sadurninencs amb el 4-3. Poc després de recuperar el quart home de pista, els de la Capital del Cava han vist com el Caldes empatava novament, amb un altre gol de Jacint Molera, que ha aprofitat un rebot dins l’àrea.

Quan corria el minut 42, els dos equips es trobaven en bonus, i tot feia pensar que l’encert en les faltes directes decidirien el signe del partit. Primer arribat la 10a del Noia Freixenet, que Gil ha aturat a Rovira i poc després, era Albesa qui sí que aprofitava la falta directa per anotar el 5-4. El Caldes, però, no ha abaixat els braços i un minut més tard aconseguia l’empat a 5 amb un llançament llunyà d’Urbano.

A cinc minuts del final, Ferran Rosa ha tingut l’ocasió de poder sentenciar el partit, però Campor ha aturat el seu llançament des del punt de penal.

Dos gols de Marc Palau donen la victòria al Noia Freixenet a la tanda de penals

Amb els 50 minuts complerts i una pròrroga sense gols, el partit es decidiria a la tanda de penals. Marc Palau, que no ha disputat ni un minut en el partit d’avui, s’ha convertit en l’heroi dels quarts de final, anotant els seus dos llançaments, mentre que pel Caldes només ha vist porteria Aleix Pastor. Luis Gil ha aturat el definitiu penal a Jassel Ollé certificant la victòria dels negre-i-vermells.

D’aquesta manera el Noia Freixenet es classifica per disputar les semifinals de dissabte. El rival es decidirà en el partit entre FC Barcelona i IgualadaHC.

Noia Freixenet: Luís Gil, Xavi Caldú, Aleix Esteller, Jordi Del Amor i Ferran Rosa -cinc inicial- Eloi Albesa, Borja Ferrer i Arnau Xaus.

Recam Láser Caldes: Cesc Campor, Humberto Da Silva, Jacint Molera, Jordi Urbano i Roger Acsensi -cinc inicial- Xavier Rovira, Jassel Ollé, Alexandre Acsensi i Aleix Pastor.

Gols: 1-0 Del Amor (2), 1-1 Da Silva (3 penal), 2-1 Esteller (5), 2-2 Rovira (10), 3-2 Del Amor (25), 3-3 Molera (29),
4-3 Albesa (34 fd), 4-4 Molera (36), 5-4 Albesa (42 fd) i 5-5 Jordi Urbano (42). Tanda de Penlas: 6-5 Palau, 6-6 Pastor i 7-6 Palau.

Àrbitres: Tavera i López-Expósito. Han assenyalat 13 faltes al Noia i 19 al Caldes. Targeta blava per Esteller.

noia caldes 002 noia caldes 003

One thought on “El Noia Freixenet supera el Caldes als penals i jugarà les semis (7-6)