El Noia Freixenet supera el Palafrugell i recupera el tercer lloc

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL |2-3| NOIA FREIXENET

Els de Pere Varias es retroben amb la victòria a l’Ok Lliga

No han passat ni quatre dies i els sadurninencs ja tornen a ser tercers a la classificació després de sumar els tres punts a la pista del Palafrugell i aprofitar-se de l’ensopegada de l’Igualada Rigat a casa davant el Recam Làser Caldes (3-7).

El Noia Freixenet ha començat imprimint una pressió asfixiant i ha assetjat la porteria de Linu Luzón, sense deixar passar de mitja pista al Palafrugell. Tot i així, al minut tres els locals s’han avançat en el primer atac que han tingut amb un gol de Mikel Abeal a la contra. L’atac-i-gol dels sadurninencs s’ha mantingut i al ’14, per fi, ha arribat l’empat obra de Sergi Llorca amb un llançament de penal.

Al ’17 els cavistes han capgirat el marcador després que Jordi Ferrer rematés a boca de canó una assistència d’Aleix Esteller i, tres minuts després, Martí Zapater s’ha lluït aturant un llançament de penal a Marc Figa. Al ’23 Ferran Garcia tampoc ha pogut batre Zapater de falta directa per compliment del primer cicle dels visitants i el partit ha arribat al descans amb el 1-2 favorable als de Pere Varias.

A la represa el Noia Freixenet ha seguit portant el pes del partit, però ha estat el Palafrugell qui hauria pogut empatar al ’28 després d’una blava que que ha vist Sergi Aragonès per tallar una jugada des del terra. Zapater, molt atent, ha tornat a aturar l’execució de Garcia per mantenir l’avantatge al marcador. Però els negre i vermells tampoc han estat encertats i ni Ferrer al 31 ni Llorca al 33 han estat capaços de batre Linu Luzón de falta directa.

Manrubia i Zapater encarrilen la victòria

Al ’41 Pol Manrubia ha vist una targeta blava i Zapater ha hagut de tornar a aparèixer per evitar el gol de Borja Ramón. Just quan el Noia Freixenet recuperava el quart jugador de pista, Pol Vives també ha vist la blava i el mateix Manrubia s’ha encarregat de batre Linu Luzón amb l’execució de la falta directa per fer encarrilar el partit amb el 1-3.

Però els locals no havien dit la última paraula i Marc Figa, amb una jugada individual, ha anotat el 2-3 a quatre minuts pel final que ha donat ales a un conjunt que s’està jugant el descens a Ok Lliga Plata i que ha intentat per tots els mitjans esgarrapar un punt per sortir de la zona perillosa de la taula. El Noia Freixenet, però, ha sabut controlar els darrers compassos de partit i arribar per davant en el marcador al final dels 50 minuts de joc.

D’aquesta manera els sadurninencs es retroben amb la victòria a l’Ok Lliga i ja pensa en la visita del Calafell Tot l’Any a l’Olímpic de l’Ateneu, el proper dissabte 29 de febrer, a partir de les 19.30h.

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL: Marcel “Linu” Luzón, Mikel Abeal, Marc Figa, Borja Ramón i Sergi Canet -cinc inicial- Ferran Garcia, Xavier Aldrich, Rubén Ruiz i Pol Vives.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Ferrer, Toni Salvadó i Roger Monserrat.

GOLS: 1-0 Abeal (3), 1-1 Llorca (14 penal), 1-2 Ferrer (17), 1-3 Manrubia (43 fd) i 2-3 Figa (46).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Alberto López Expósito. Han assenyalat 17 faltes al Palafrugell i 12 al Noia. Targeta blava pels locals Vives i Garcia (ent.) i el visitant Manrubia.