El Noia Freixenet supera l’Alcoi i es planta a semifinals de la Copa

CE NOIA FREIXENET | 4-0 | PAS ALCOI

Els de Pere Varias han dominat el partit de principi a fi sense donar opcions als alcoians

Els de Sant Sadurní han sortit molt bé a pista però ha estat l’Alcoi el que han gaudit de la primera ocasió clara en forma de falta directa per blava a Xavi Costa al minut tres de partit. Xus Fernández ha aturat el llançament de Ferran Formatjé, i tot i que els de Lorenzo Pastor han gaudit de d’un power play, ha estat el Noia Freixenet qui, en inferioritat, s’ha avançat amb un gol d’Aleix Esteller en un ràpid contraatac. Jordi Bargalló ha estat l’encarregat de fer el 2-0 al minut 10, després d’una jugada embolicada dins l’àrea alcoiana.

Al 20 l’Alcodiam ha gaudit d’una altra falta directa per blava a Bargalló que entre Xus Fernández i el pal han desbaratat. Poc després Eloi Mitjans tampoc ha encertat a batre Grau en una directa per blava a Pere Cañellas. Els dos conjunts han disputat uns minuts amb tres jugadors de pista i tot just recuperar el quart, Mitjans s’ha inventat una canonada marca de la casa per fer el 3-0 amb el que s’ha arribat al descans.

Xus Fernández i una bona defensa mantenen l’avantatge fins al final

Xus Fernández va ser un autèntic mur sota pals (foto: Eva Pedrola – cenoia.com)

Només havien passat quatre minuts de la represa quan Roc Pujadas ha ampliat distàncies després d’una bona jugada col·lectiva al contraatac. Amb el 4-0 l’Alcoi ha posat setge a la porteria cavista, però Xus Fernández ha ha posat el cadenat per mantenir l’avantatge dels de Pere Varias.

El Noia Freixenet en tenia prou amb els quatre gols de marge i a la segona meitat s’ha encarregat de no encaixar amb un Xus Fernández estel·lar i una defensa rocosa que no ha deixat opcions a l’equip del País Valencià.

Amb la victòria al final dels 50 minuts els negre i vermells s’asseguren un lloc a les semifinals de dissabte, on s’enfrontaran al guanyador del Barça – Recam Làser Caldes.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Toni Salvadó, Roc Pujadas, Adrià Ballart i Àlex Joseph.

PAS ALCOI: Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, Ivan Morales i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Agustín Domínguez, Tutti Baieli Nicolás Seguí

GOLS: 1-0 Esteller (4), 2-0 Bargalló (10), 3-0 Mitjans (22) i 4-0 Pujadas (28).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Juan Iglesias. Han assenyalat 8 faltes al Noia i 9 a l’Alcoi. Targeta blava per Costa i Bargalló (Noia) i Cañellas (Alcoi).