El Noia Freixenet supera l’Arenys i ja té el bitllet per la Copa

|CE ARENYS DE MUNT 0-3 NOIA FREIXENET|

Els de Pere Varias ha aconseguit la classificació matemàtica per la Copa del Rei de Lloret de Mar, a manca de dues jornades pel final de la primera volta, després de superar sense massa problemes l’Arenys de Munt. Aquesta victòria també permet als sadurninecs pujar a la quarta posició que els hi donaria dret a ser al bombo dels caps de sèrie del torneig del KO.

Aleix Esteller ha avançat el Noia Freixenet superant el porter Alain Rivero al minut 12. Marc Roca, des del punt de penal, ha tingut l’ocasió d’empatar al ’19, però davant s’ha trobat amb un gran Martí Zapater que ha desbaratat el llançament del màxim golejador local. Només un minut després, hi ha hagut la rèplica a l’àrea contraria i Sergi Llorca sí que ha aprofitat la pena màxima per perforar novament la porteria de Rivero, anotant el 0-2 amb el que s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha estat un monòleg negre i vermell. L’arenyenc Nil Roca només ha necessitat quatre minuts de la represa per batre Guillem Garcia, que ha ocupat el lloc de Rivero sota pals en aquesta segona part, ampliant distàncies amb el tercer gol visitant. Humberto Mendes i Martí Casas haurien pogut engreixar el marcador al minut 38, però han topat amb el ferro de la porteria de Garcia en dos atacs consecutius dels sadurninecs.

Els locals gairebé no han causat perill en la segona part i l’ocasió més clara de l’Arenys ha arribat al minut 47, en un altre penal que Zapater ha aturat a Jordi Galán. Casas hauria pogut fer el quart de falta directa a manca de 15 segons pel final, però no ha pogut batre Garcia.

El clàxon ha oficialitzat la quarta victòria consecutiva del Noia Freixenet que s’assegura la participació a la Copa i escala un lloc a la taula on és quart, empatat a 27 punts amb el Reus Deportiu, que té pendent el partit d’aquesta jornada davant l’Igualada HC. El proper compromís dels de la Capital del Cava és dissabte vinent a l’Olímpic de l’Ateneu, on rebrà la visita del Recam Laser Caldes per tancar l’any.

CE ARENYS DE MUNT: Alain Rivero, Jordi Galán, Xevi Gurri, Marc Roca i Aleix Domènech -cinc inicial- Jordi Illa, Gerard Cusachs i Guillem Garcia.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Sergi Llorca, Nil Roca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Del Amor, Humberto Mendes, Arnau Xaus i Martí Casas.

GOLS: 0-1 Esteller (12), 0-2 Llorca (20), i 0-3 Nil Roca (29).

ÀRBITRES: S. Mayor i J. Sánchez. Han assenyalat 10 faltes a l’Arenys i 8 al Noia. No han mostrat targetes.

(foto: Ivan Gómez Aragonès)