El Noia Freixenet supera l’Igualada i se situa líder

|NOIA FREIXENET 6-4 IGUALADA HC |

Pere Varias guanya la partida a Ferran López i aconsegueix el ple de victòries en les dues jornades d’Ok Lliga disputades fins ara.

Els de Sant Sadurní no van poder escapar-se en el marcador fins al tram final d’un intens partit on es van veure cinc penals, cinc faltes directes i tres targetes blaves.

El primer partit de la temporada a l’Olímpic de l’Ateneu es va posar de cara ben aviat pels interessos sadurninencs. Al minut quatre Edu Fernández sortia des de la banqueta per transformar una falta directa després que Uri Vives veiés una targeta blava. Sergi Llorca no va deixar gaire temps als aficionats per celebrar aquest primer gol i va anotar el segon recuperant una bola en atac. Al minut set Sergi Aragonès hauria pogut augmentar encara més les distàncies, però el seu llançament es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Elagi Deitg.

Els visitants equilibren l’electrònic i Xavi Costa desempata abans del descans

Malgrat que l’intercanvi de cops inicial es va decantar pels locals, l’Igualada no va abaixar els braços i va aconseguir l’empat. El primer en veure porteria va ser Sergi Pla, que va batre Martí Zapater en una directa per targeta blava a Xavi Costa i cinc minuts després Uri Vives acabava d’eixugar les diferències a l’electrònic. Però a manca de dos minuts pel descans, Costa transformava una penal provocat per ell mateix en el 3-2 amb el que els equips marxaven al vestidor.

La segona meitat va començar amb una nova ocasió en forma de penal pel Noia Freixenet, però Deitg va aturar el llançament de Costa. Al ’30 Pla tornava a empatar després de superar Zapater en una falta directa, però acte seguit Sergi Aragonès avançava novament els locals amb una rematada al segon pal després d’una assistència mil·limètrica de Marc Grau. El 5-3 no va arribar fins al ’36 en una bona jugada individual de Sergi Llorca.

Xavi Costa va anotar el 3-2 de penal (foto: Ivan Gómez)

Sergi Llorca va signar un doblet (foto: Ivan Gómez)

La sentència del Noia Freixenet es fa esperar

Entre el 38 i el 42 els cavistes van tenir ocasions rematar el partit però ni Edu Fernàndez en dues directes ni Xavi Costa de penal van poder batre Deitg. El 6-3, però, va arribar per fi al 42 obra del Capità Aleix Esteller, que ara sí encarrilava el partit. Zapater encara hauria d’intervenir aturant dos penals, el primer a Tety Vives amb repetició inclosa i el segon a Uri Vives a un minut i mig pel final. Ton Baliu faria el 6-4 definitiu poc després però la victòria dels negre i vermells ja no va perillar.

Sis punts dels sis possibles i l’equip líder a falta que es juguin els partits pendents d’aquesta jornada per la disputa de la Copa Continental a Barcelos. El següent repte dels de Pere Varias serà a la pista del Lloret, el proper dissabte a les 20.15h.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Xavi Costa, Sergi Llorca, Marc Grau i Sergi Aragonés -cinc inicial- Aleix Esteller, Humberto Mendes, i Edu Fernàndez.

IGUALADA RIGAT: Elagi Deitg, Sergi Pla, Ton Baliu, Uri Vives, i Roger Bars -cinc inicial- Met Molas, Tety Vives i Jordi Méndez.

GOLS: 1-0 Edu (‘4 fd), 2-0 Llorca (‘5), 2-1 Pla (’10 fd), 2-2 O. Vives (’16), 3-2 Costa (’22 penal), 3-3 Pla (’30 fd), 4-3 Aragonés (’31), 5-3 Llorca (’36), 6-3 Esteller (’42), 6-4 Baliu (’48).

ÀRBITRES: Rubén Garcia i Jonathan Sánchez. Han assenyalat 14 faltes al Noia i 11 a l’Igualada. Han mostrat targeta blava a X. Costa (Noia) i a O. Vives i T. Baliu. (Igualada).