El Noia Freixenet tanca la fase regular amb una golejada a domicili

VOLTREGÀ STERN MOTOR 2-5 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní disputaran els quarts de final del play-off davant el Reus Deportiu Virginias, amb el factor pista a favor dels tarragonins

Victòria contundent del Noia Freixenet a la pista del Voltregà Stern Motor que posa punt final a la fase regular de la Parlem OK Liga. Els gols de Xavi Costa (el número 300 del d’Amposta a l’OK Liga) i del capità Aleix Esteller han donat als cavistes una còmoda avantatge al descans. Però només començar la segona meitat, Jordi Burgaya i Humbert Serra han aconseguit l’empat a dos.

Tot i la reacció dels locals, el Noia Freixenet no s’ha deixat sorprendre i un obús des de fora l’àrea de Jordi Bargalló i un llançament enverinat de Costa en cinc minuts de diferència han encarrilat la victòria pels de Pere Varias. A quatre minuts pel final, Esteller ha culminat una bona jugada en superioritat numèrica per arrodonir el marcador amb definitiu 2-5. El porter Jan Marimón ha disputat íntegrament la segona part del partit amb bona nota, aturant, fins i tot, un penal i una falta directa.

Confirmen la cinquena plaça

La golejada no ha estat suficient per avançar el Reus Deportiu Virginias a la taula que, tot i veure com l’Arenys ha igualat un 3-0, ha acabat golejant per 5-3. Els saduninencs, doncs, no han pogut accedir a la quarta posició que els hauria permès disposar de factor pista als quarts de final. La disputa del play-off començarà el 13 de maig al Palau d’Esports i es traslladaran a l’Olímpic de l’Ateneu el dissabte 20. Dimarts 23 es disputaria, si calgués, el partit de desempat novament a la capital del Baix Camp.

Per la mateixa banda del quadre Barça i PAS Alcoi buscaran un lloc a les semifinals. Deportivo Liceo – Igualada Rigat i Parlem Calafell – Finques Prat Lleida completen els encreuaments de quarts de final.

La Fitxa:

VOLTREGÀ STERN MOTOR: Miquel Estrada, Jordi Burgaya, Aleix Molas, Humbert Serra i Gerard Teixidó -cinc inicial- Èric Vargas, Lluc Sitjà i Dídac Alonso.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Jordi Bargalló -cinc inicial-Martí Gabarró, Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Adrià Ballart i Jan Marimón (p).

GOLS: 0-1 Costa (4), 0-2 Esteller (24), 1-2 Burgaya (25), 2-2 Serra (29), 2-3 Bargalló (33), 2-4 Costa (39) i 2-5 Esteller (45).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Oriol Garriga. Han assenyalat 9 faltes als locals i 15 als visitants. Targeta blava per Serra (Vol.)