El Noia Freixenet topa amb un encertat Voltregà (6-2)

|CP VOLTREGÀ 6-2 NOIA FREIXENET|

Els sadurninencs han caigut clarament a la pista del Voltregà, on no perdien des de la temporada 2.001/02.

El partit ha començat molt intens a l’Oliveras de la Riva. Quan només havien passat tres minuts de joc, l’equip local s’ha avançat mitjançant Àlex Rodríguez però, només 30 segons més tard, el jove Arnau Xaus situava l’empat a un a l’electrònic. Poc ha durat l’alegria als sadurninencs ja que, un minut més tard, Dani Rodríguez ha tornat a posar per davant els locals amb el 2-1.

Aleix Esteller tornava a empatar el partit a l’11, però Àlex Rodríguez, al 14, amb una jugada individual, ha tornat a avançar l’equip de Sant Hipòlit.

Un doblet d’Alabart abans del descans compliquen el partit als de Pere Varias.

Quan corria el minut 20 de partit, Ignasi Alabart ha sorprès Gil amb una mitja volta dins l’àrea que suposava el 4-2 i dos minuts després, el mateix Alabart feia pujar el cinquè gol a un electrònic que deixava el partit molt complicat pels interessos dels de la Capital del Cava al descans.

La segona meitat també ha començat força elèctrica. En els primers instants, Esteller i Rosa haurien pogut retallar distàncies pel Noia Freixenet i Alabart ha fet lluir Gil per evitar el sisè dels locals.

Les actuacions de Ballart eviten la reacció dels de Sant Sadurní.

Els de Pere Varias han agafat la iniciativa en aquests compassos de la segona meitat, però quan semblava que més a prop estava el gol dels sadurninencs, un llançament d’Armengol refusat per Esteller sorprenia Luis Gil i suposava el 6-2 pels de Ricard Ares. Al 40, Rosa tampoc ha pogut retallar distàncies des del punt de penal i ha vist com Ballart, un dels protagonistes de la nit, aturava el seu llançament amb el casc.

Lluny d’abaixar els braços, els negre-i-vermells han seguit assetjant la porteria local, però han topat una i altra vegada amb un Ballart molt encertat, que ha evitat que els sadurninencs poguessin entrar al partit.

Malgrat les ocasions, el marcador no s’ha mogut més i el clàxon ha oficialitzat la derrota del Noia Freixenet que perd la quarta plaça de l’Ok Lliga. El proper partit serà a l’Olímpic de l’Ateneu dissabte vinent (20h), on la 18a jornada ens portarà el derbi de l’Alt Penedès davant el CP Vilafranca.

CP VOLTREGÀ: Ballart, Armengol, Vargas, A. Rodríguez i D. Rodríguez -cinc inicial- Alabart, Borja López i Roger Font.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Esteller, Del Amor, Arnau Xaus i Albesa -cinc inicial- Caldú, Marc Palau, Borja Ferrer i Rosa.

GOLS: 1-0 A. Rodríguez (3), 1-1 Xaus (3), 2-1 D. Rodríguez (4) 2-2 Esteller (11), 3-2 À. Rodríguez (14), 4-2 Alabart (20), 5-2 Alabart (22), 6-2 Armengol (37)

ÀRBITRES: A. López-Expósito i À. Tavera. Han assenyalat 6 faltes al Voltregà i 7 al Noia. No han mostrat targetes.

One thought on “El Noia Freixenet topa amb un encertat Voltregà (6-2)