El Noia Freixenet torna a somriure

NOIA FREIXENET |5-1| CH MATARÓ

Els de Sant Sadurní recuperen el camí de la victòria superant el Mataró en un partit molt treballat.

El Noia Freixenet no va fallar a casa després de l’ensopegada al Palau Blaugrana i va superar un Mataró molt batallador sobretot a la segona part.

Els primers 25 minuts semblaven presagiar una tarda plàcida pels de Ferran López. Al minut 4 Alex Cantero ha vist una targeta blava però Roc Pujadas no ha pogut batre Sergi Grané de falta directa. Al límit d’acabar els 2 minuts de power play Aleix Esteller avançat els locals i només un minut i mig després, Xavi Costa ha transformat un penal per col·locar el 2-0 a l’electrònic.

Els negre i vermells han dominat i han gaudit d’oportunitats per ampliar les distàncies en el marcador, mentre que Xus Fernández no ha tingut gaire feina sota pals. A 3 minuts pel descans, Adrià Ballart ha sorprès Grané amb una canonada des de mitja pista col·locant el 3-0 amb el que s’ha arribat al descans.

El Mataró ven cara la seva pell

A la segona part el guió del partit ha fet un gir i el Noia Freixenet ha hagut de treballar de valent per acabar quedant-se amb els tres punts. Al 26 els d’Albert Larrea han tingut una doble ocasió de Èric Florenza i Gerard Cusachs que entre Xus Fernández i el pal han desbaratat. Era l’avís que l’equip del Maresme no abaixaria els braços fins al final dels 50 minuts i al 31 Florenza ha retallat distàncies de falta directa per compliment del primer cicle dels locals. Just després, Jordi Ferrer no ha pogut transformar la directa per blava a Cantero, la segona que veia avui el jugador de Malgrat de Mar.

El CH Mataró ha seguit pressionant per buscar el 3-2 i al 38 Oriol Lladó ha enviat una bola al pal. Pujadas també ha topat amb el ferro en l’execució de la directa després de la 10a falta dels visitants.

Poc a poc el Noia Freixenet ha tornat a portar el partit al seu terreny i ha sentenciat amb dos gols als darrers 5 minuts. Primer ha estat Pol Manrubia, un dels més incisius aquesta tarda, qui ha trobat un passadís per encarar i batre Grané i estrenar-se així com a golejador aquesta Ok Lliga. Segons més tard, Ballart no ha pogut transformar una directa per blava a Marc Ollé però el killer Xavi Costa ha aprofitat la superioritat numèrica per fer el cinquè gol dels locals i el segon del seu compte particular, amb el que ja en suma 10 aquesta temporada.

A poc més d’un minut pel final, el Noia Freixenet ha comès la 15a falta però Bernat Romero ha errat la directa deixant el 5-1 al marcador amb el que el conjunt cavista suma la seva tercera victòria aquesta temporada. Els negre i vermells es situen a la part alta d’una taula en la que no tots els equips han disputat el mateix nombre de partits.

Precisament, el proper compromís dels homes de Ferran López serà a la pista del CP Voltregà que només ha pogut disputar dues jornades aquesta temporada.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Pol Manrubia i Roc Pujadas -cinc inicial- Jordi Ferrer i Adrià Ballart.

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Èric Florenza i Alex Cantero -cinc inicial- Bernat Romero, Conrad Xicota, Marc Ollé i Erik Gual.

GOLS: 1-0 Esteller (6), 2-0 Costa (8 pen.), 3-0 Ballart (22), 3-1 Florenza (31 fd), 4-1 Manrubia (44) i 5-1 Costa (45).

ÀRBITRES: David Godia i Àngel Tavera. Van assenyalar 15 faltes al Noia Freixenet i 11 al Mataró. Targeta blava pels visitants Cantero (2) i Marc Ollé.