El Noia Freixenet torna al camí de la victòria golejant al Calafell (5-1)

|NOIA FREIXENET 5-1 CP CALAFELL|

Tres punts més i ja en van 30. Els de la Capital del Cava dormiran a la cinquena posició de l’Ok Lliga a falta de dos partits per tancar la 20a jornada.

Els sadurninencs, amb la baixa d’Eloi Albesa, han trencat la ratxa dels calafellencs imposant-se clarament en el Derbi Penedesenc. L’equip de Pere Varias s’ha mostrat força superior durant els primers compassos de partit. Malgrat tot, ha estat Marc Vergés qui al minut nou ha gaudit de la primera ocasió clara estavellant una bola al ferro.

Tot just un minut després ha arribat el gol dels locals obra d’Aleix Esteller, que ha aprofitat una assistència de Xavi Caldú per superar Arellano i inaugurar l’electrònic. El Noia Freixenet portava el pes del partit, però no ha estat fins sis minuts després que un penal de Gabarra ha significat el 2-0 transformat per Ferran Rosa. Amb aquesta bona renta i amb el que es veia sobre el trinquet de joc, tot semblava indicar que la segona part seria plàcida.

Lluny d’aquesta realitat, la represa ha començat amb un revolucionat Calafell que als dos minuts ha retallat distàncies amb un gol de Marc Vergés (2-1). Tot i així, els negre-i-vermells han sabut reaccionar i Esteller anotava el seu segon gol de la nit aprofitant una assistència de Del Amor quan corria el minut 32.

Luis Gil es creix en la bola aturada i evita la reacció dels tarragonins.

Al minut 41 ha arribat la 10a falta dels sadurninencs. El porter del Noia, que aquesta setmana ha confirmat que seguirà a Sant Sadurní una temporada més, ha aturat la falta directa a Marc Vergés, i dos minuts més tard, ha tornat a aparèixer per desbaratar un altre llançament franc d’Oriol Palau, després de que Marc Palau hagi vist una targeta blava força rigorosa.

Dos minuts després, just quan els cavistes recuperaven el quart jugador de pista, Kilian Aguilar ha vist una blava. Caldú no ha pogut batre Arellano en l’execució de la directa, però sí uns segons més tard, aprofitant la superioritat numèrica per fer el quart i sentenciar el partit. Del Amor ha arrodonit la golejada dels de l’Ateneu amb el cinquè i definitiu gol al ’47. Dels darrers instants del partit cal destacar la participació del jove del planter Arnau Ribas, que ha disputat uns minuts en la seva quarta convocatòria aquesta temporada.

El Noia Freixenet posa fi a una mala ratxa de tres derrotes consecutives i, gràcies a la resta de resultats, pot escalar fins a la cinquena posició, a l’espera de la disputa de dos partits per concloure la jornada. En el proper partit l’equip de Varias es desplaçarà fins a Maçanet de la Selva on l’espera el SHUM, un altre equip que lluita per mantenir la categoria.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Ferran Rosa i Borja Ferrer -cinc inicial- Arnau Xaus, Marc Palau, Xavier Caldú i Arnau Ribas.

CP CALAFELL: David Arellano, Sergi Romeu, Oriol Palau, Marc Vergés i Jordi Gabarra -cinc inicial- Kilian Aguilar, Mauro Giuliani i Gerard Vergés.

GOLS: 1-0 Esteller (10), 2-0 Rosa (16 penal), 2-1 M. Vergés (27) 3-1 Esteller (32), 4-1 Caldú (46) i 5-1 Del Amor (47).

ÀRBITRES: R. Fernández i D. Villar. Han assenyalat 11 faltes al Noia i 8 al Calafell. Targeta blaves per Marc Palau (Noia) i Kilian Aguilar (Calafell).