El Noia Freixenet veu trencada la ratxa davant l’Igualada Rigat

NOIA FREIXENET |1-4| IGUALADA RIGAT

Els de Ferran López han dominat un partit que els igualadins, més encertats, s’han acabat emportant.

El Noia Freixenet ha posat el joc, l’Igualada Rigat els gols en un nou partit dels sadurninencs com a locals lluny de l’enyorat Olímpic de l’Ateneu.

Com passa sempre que s’enfronten aquests dos equips, no ha faltat intensitat en un matx on els de Francesc Linares, molt afectats per les baixes, han optat per defensar i cedir el protagonisme als de Ferran López, que s’han estavellat davant el porter Elagi Deig.

El Noia Freixenet ha dominat els primers minuts de la primera meitat generant perill a l’àrea contrària i concedint molt poc al darrera. El monòleg cavista, però, s’ha vist interromput al 18 quan, en un contraatac, Gerard Riba ha sorprès Xus Fernández amb un potent llançament llunyà.

Al 21 l’Igualada Rigat hauria pogut ampliar distàncies després d’una blava d’Adrià Ballart, però Seri Pla no ha pogut transformar el 0-2 de falta directa. Als darrers instants de la primera part, un llançament al pal d’Aleix Esteller i una doble intervenció de Xus Fernández han evitat que el marcador canviés abans del descans.

A la represa el Noia Freixenet ha sortit decidit a remuntar el partit, però la trama defensiva dels igualadins seguia generant el seu efecte. Roc Pujadas ha tingut una gran ocasió per fer l’empat al 32, però el seu llançament ha topat amb el ferro de la porteria de Deitg.

La bola aturada decanta el partit

Al minut 35, poc després de fallar un penal, Xavi Costa ha pogut empatar rematant una assistència de Ballart al segon pal, però els arlequinats s’han tornat a avançar al 39 amb una acció de falta directa de Riba pel compliment del primer cicle dels locals.

A cinc minuts pel final, Costa ha tornat a gaudir d’un penal que no ha pogut transformar per tornar a empatar el partit i, a poc més de dos minuts pel final, una targeta blava molt rigorosa de Pol Manrubia ha deixat en inferioritat els negre i vermells als últims instants del partit. Amb el Noia Freixenet buscant l’empat sense porter, Marc Palau ha fet l’1-3 sense porter i a 6 segons pel final Ton Baliu ha arrodonit l’electrònic amb una bona jugada individual.

Gerro d’aigua freda per un Noia Freixenet que havia encadenat una bona ratxa de victòries i que haurà de tornar a trobar el bon camí en els propers partits. El primer pas, diumenge 14 de febrer a les 16h a la pista del CP Taradell.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Pol Manrubia i Adrià Ballart -cinc inicial- Jordi Ferrer i Roc Pujadas.

IGUALADA RIGAT: Elagi Deitg, Aleix Marimon, Marc Palau, Sergi Pla i Ton Baliu -cinc inicial- Gerard Riba.

GOLS: 0-1 Riba (18), 1-1 Costa (35), 1-2 Riba (39 fd), 1-3 Palau (49) i 1-4 Baliu (49).

ÀRBITRES: David Calonge i Àngel Tavera. Han assenyalat 12 faltes al Noia Freixenet i 8 a l’Igualada Rigat. Targeta blava pels locals Ballart i Manrubia,