El Noia Freixenet vol retrobar-se amb la victòria a Mataró

CH Mataró – Noia Freixenet
Jornada 21 OK Lliga – Dissabte 27 de febrer (16h)

Els de Sant Sadurní buscaran els 3 punts al Jaume Parera després de tres partits sense guanyar.

Sumar de 3 en 3. Aquest ha de ser l’objectiu del Noia Freixenet en els propers partits d’Ok Lliga si vol escalar posicions en una taula on actualment és 9è amb 24 punts (i un partit menys), a 2 del Girona, 5 del Palafrugell i 6 del Voltregà, que son 8è, 7è i 6è respectivament.

Aquest dissabte a la capital del Maresme l’espera el CH Mataró, cuer de la classificació amb només 6 punts (1 victòria, 3 empats i 16 derrotes). El conjunt d’Albert Larrea és l’equip que menys gols fa (34) i que més n’encaixa (98) de la categoria, que el situa amb un golaverage general de -64.

Els de Ferran López, per la seva banda, arriben al partit després de dues derrotes a casa davant l’Igualada Rigat i el Barça i un empat a la pista del Taradell. Els cavistes van golejar al Mataró en el partit de la primera volta a Torrelavit per 5-1

Els senyors Raúl Burgos i Ariel Morisio seran els encarregats d’arbitrar aquest partit que començarà a les 16h i es podrà seguir per Ràdio Sant Sadurní, Ok Liga TV i minut a minut pel twitter del Club.