El Noia Freixenet suma un punt en la seva visita a Girona

El Noia Freixenet va esgarrapar aquest dimarts un empat de la pista del Girona, un dels equips més en forma en aquest inici de temporada.

La manca d’efectivitat i contundència ofensiva van impedir, però, que els sadurninencs obtinguessin un millor resultat.

El Girona va mostrar també la seva solidesa, un equip que va vendre molt cara la seva derrota a les pistes dels dos primers classificats, Barça i Liceo.

L’equip de Pere Varias va dominar durant moltes fases del partit i va tenir la primera opció clara per avançar-se amb una falta directa i una superioritat numèrica que va deixar escapar. Els locals van respondre i se’n van anar al descans amb una avantatge d’1 a 0 al marcador.

A mitjans del segon temps Nil Roca signava l’empat, però cinc minuts més tard el Girona tornaria a avançar-se. El Noia va aprofitar pràcticament la següent jugada i Martí Casas, en el seu segon intent de falta directa, aconseguiria posar el 2 a 2 que seria definitiu. Amb tot, a dos minuts de l’acabament el Girona va disposar d’una falta que hauria pogut donar-li el triomf. Repartiment per a dos conjunts que lluiten a la part mitja alta igualats amb 15 punts.

El Noia, que encadena ja tres partits sense guanyar a l’OK Lliga, tindrà aquest diumenge l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria aquest diumenge, quan rebrà a l’Ateneu un recent ascendit, l’Asturhockey.

Gols: 1-0 Oriol Garcia min. 13; 1-1 Nil Roca min. 38; 2-1 David Gelmà min.43; 2-2 Martí Casas (falta directa) min. 43