El PAS Alcoi, rival a la Copa

El Noia Freixenet disputarà els quarts de final el dijous 5 de maig contra el conjunt alacantí en horari encara per definir


El dimecres 20 d’abril es va celebrar el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina que es disputaran al Pavelló Onze de Setembre de Lleida, del 5 al 8 de maig.

L’acte va comptar amb la presencia del Sr. Miquel Pueyo, alcalde de Lleida; el Sr. Carmelo Paniagua, president de la Real Federación Española de Patinaje, el Sr. Jordi Verdú, diputat de la Diputació de Lleida y la Sra. Lourdes Ravetllat, representant territorial del Consell Català de l’Esport a Lleida, acompanyats de directius, responsables i jugadors dels Clubs participants.

El Noia Freixenet, que com a cap de sèrie de la competició evitava d’emtrada Barça, Deportivo Liceo, i Finques Prats Lleida, ha quedat emparellat amb el PAS Alcoi en un dels partits de quarts que es jugaran el 5 de maig, primer dia de competició, amb l’horari pendent de confirmació. En cas de superar l’eliminatòria, els de Sant Sadurní es creuarien a semifinals amb el vencedor del Barça – Reca Làser Caldes.

Varias: “Haurem d’anar molt preparats per a un partit intens”.

Segons declaracions a Ràdio Sant Sadurní, l’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, ha assegurat que es tracta d’un partit complicat “D’entrada perquè jugarem sobre parquet i nosaltres no estem tan acostumats, l’Alcoi, sí” i afegeix que “som l’equip que probablement preferia l’Alcoi. Haurem d’anar molt preparats per a un partit intens, un partit de cara o creu on esperem classificar-nos, en tenim moltes ganes”.


El quadre de la competició:

 

05/05/2022

 

 – –

Q1

 – 

         
 

05/05/2022

 

 – –

Q2

 

 – 

         
 

06/05/2022

 

 – –

Q3

 

 –

           
 

06/05/2022

 

 – –

Q4

 

 – 

           
 

07/05/2022

 

 – –

S1

 

 – 

           
 

07/05/2022

 

 – –

S2

 

 –

           
 

08/05/2022

 

 – –

FI

 

 – 

           

Foto: RFEP (fep.es)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com