El quart lloc passa per l’Ateneu

El Noia Freixenet rep aquest dissabte 17 de març (19.30 hores) el Voltregà amb l’objectiu de sumar una nova victòria que mantingui els de Pere Varias a la quarta plaça de la classificació de l’Ok Lliga.

Dels vuit partits de lliga que resten, el Noia Freixenet en jugarà cinc al seu pavelló de l’Ateneu per només tres fora de casa. Voltregà, Girona, Palafrugell i Arenys seran els rivals a Sant Sadurní abans de tancar el campionat rebent el Barça, mentre que, de les tres sortides, en tindrà una a priori d’assequible a la pista de l’Asturkockey de Grado i dues de més complicades al Vendrell i Caldes.

Amb el calendari a la vista, doncs, sembla raonable afirmar que acabar l’OK Lliga en la quarta posició i obtenir així l’accés a la Lliga Europea, l’objectiu que ara mateix persegueix el Noia, passa fonamentalment per no fallar en els partits com a local a l’Ateneu i esgarrapar algun punt més fora de casa.

Després d’haver trencat fa quinze dies amb el Vic un període de dos mesos i mig sense guanyar a l’Ateneu, el Noia buscarà aquest dissabte continuar fent-se fort com a local amb el suport de la seva afició. Per fer-ho, haurà de guanyar a un altre equip osonenc, el Voltregà, que arriba a Sant Sadurní després de classificar-se dissabte passat per a la final a quatre de la copa de la CERS i de cedir dimarts un empat a Sant Hipòlit davant el Girona, l’immediat perseguidor del Noia.

A més de la importància dels tres punts en joc, més encara després de la derrota de dimarts a Lleida, guanyar el Voltregà permetria també afrontar l’aturada de gairebé un mes que ara viurà l’OK Lliga des del bon regust d’una victòria. La pròxima jornada de lliga no es jugarà fins el 14 d’abril, quan el Noia Freixenet jugarà de nou a casa i davant el Girona un partit vital en la lluita pel quart lloc.

El Voltregà que dirigeix per segona temporada Francesc Linares és novè a l’OK Lliga amb 31 punts, sis menys que el Noia. Precisament un ex jugador de l’equip sadurninec, Gerard Teixidó, és el seu màxim realitzador amb 18 gols, seguit de l’il.lustre veterà (40 anys) Xevi ¨Petxi¨ Armengol amb 13, Eric Vargas amb 11 i Xavier Crespo amb 8. El porter dels osonencs és Blai Roca, germà del jugador del Noia Nil Roca.

Un al.licient afegit pel Noia de cara al partit de dissabte ha de ser treure’s l’espina tant de la derrota per 6-2 a l’Oliveras de la Riva en la primera volta, en un partit molt més igualat del que indica el resultat final, com del 2-5 amb el qual l’any passat el Voltregà es va endur els tres punts de l’Ateneu.


Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com