Eloi Mitjans penjarà els patins a final de temporada

El jugador sadurninenc posarà punt final a la seva carrera tancant la segona etapa al club de la Capital del Cava

Eloi Mitjans ha anunciat que es retirarà de l’hoquei patins quan acabi la present temporada. Mitjans va tornar al Noia Freixenet el curs 2021/22 després de marxar el 2014 i ha defensat la samarreta del club cavistes les dues darreres campanyes.

El de Sant Sadurní va iniciar la seva trajectòria esportiva al Col·legi Sant Josep i va arribar a les categories formatives del Noia Freixenet quan era juvenil. Amb la samarreta negre-i-vermella va debutar a l’Ok Lliga i va guanyar la Copa del Rei del 2008 i la Copa de la CERS del 2014.

Després d’aquest títol continental va fitxar pel CE Vendrell on aixeca la Lliga Catalana la temporada 2015-16, i l’any 2018 es va incorporar a les files del Breganze italià, equip amb qui va guanyar la Copa Itàlia la temporada 2018/19. El seu retorn a Catalunya va ser de la mà del CP Calafell des d’on va tornar a casa per disputar les seves dues últimes temporades en actiu.

Gràcies per tot, Eloi!

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com