Eloi Mitjans torna al Noia Freixenet

El sadurninenc Eloi Mitjans tornarà a defensar la samarreta del Club Esportiu Noia Freixenet. Aquesta és la tercera incorporació del projecte per a la temporada 2021/22.

Mitjans va iniciar la seva trajectòria esportiva al Col·legi Sant Josep i va arribar a les categories formatives del Noia Freixenet quan era juvenil, club amb el que va debutar a l’Ok Lliga i va guanyar la Copa del Rei del 2008 i la Copa de la CERS del 2014.

Després d’aquest títol continental va fitxar pel Moritz Vendrell i, l’any 2018, va incorporar-se a les files del Breganze italià, equip amb el que va guanyar la Copa Itàlia la temporada 2018/19. Ara fa un any va tornar a Catalunya per jugar amb el CP Calafell Tot l’Any.

El retorn d’Eloi Mitjans s’afegeix als ja anunciats de Pere Varias i Jordi Bargalló, la incorporació de Blai Roca i la continuïtat de Xus Fernandez, Aleix Esteller, Xavi Costa, Roc Pujadas, Adrià Ballart i Toni Salvadó.

Foto: Laia Campos

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com