Estrena a casa amb golejada

CE NOIA FREIXENET 6-2 CE ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX

Els de Sant Sadurní s’exhibeixen en el debut de l’equip a l’Olímpic de l’Ateneu aquesta temporada

El Noia Freixenet ha superat amb nota el primer partit a casa de la temporada golejant l’Arenys de Munt Solartradex, equip que ha retornat a la màxima categoria aquest curs.

L’equip cavista s’ha avançat al ‘5 amb un llançament des de fora l’àrea de Jordi Bargalló, després d’una bona jugada individual. Al minut 9 Marc Pujadas ha empatat l’electrònic amb una recuperació a mitja pista, però Bargalló ha tornat a avançar els locals immediatament després aprofitant un refús dins l’àrea de Guillem Garcia. Kyllian Gil s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Noia Freixenet per ampliar distàncies al ’15 amb una exhibició de potència per la banda dreta i a nou minuts pel descans Martí Gabarró ha col·locat un còmode 4-1 de falta directa per blava al visitant Gerard Oviedo, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Còmode segona part i debut de Jan Marimón

Al ’37 Bali Roca ha evitat que els d’Enric Daumal retallessin distàncies amb una doble intervenció en una falta directa executada per Marc Puigvert després de la 10a falta local. Pocs segons després, Xavi Costa ha rebut una falta dins l’àrea arenyenca que ell mateix s’ha encarregat de transformar en el 5-1.

Al ’40 Adrià Ballart no ha pogut transformar una directa, però a cinc minuts pel final Bargalló ha signat el seu hat-trick particular després de rematar una magnífica assistència d’esquena de Gabarró per col·locar el 6-1 a l’electrònic de l’Olímpic de l’Ateneu. Els últims minuts de partit han estat plens d’ocasions dels locals que haurien pogut ampliar encara més la golejada. Pere Varias ha fet canvi de porter per encarar els tres últims minuts de partit permetent així el debut de Jan Marimón que s’ha estrenat amb el primer equip.  Tot i les ocasions del Noia Freixenet, ha estat l’Arenys qui ha vist porteria mitjançant Lluc Vila, que ha aparegut per darrere la porteria per fer el definitiu 6-2 a un minut i mig pel final.

Victòria còmoda dels sadurninencs que sumen sis punts dels sis possibles i ja pensen en el partit d’aquest dimarts 20 de setembre, a les nou del vespre, a la pista d’un altre equip ascendit, el Solideo PHC Sant Cugat.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Jan Marimón.

CE ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX: Guillem Garcia, Aleix Domènech, Marc Pujadas, Àlex Joseph i Arnau Font -cinc inicial- Lluch Vila, Marc Puigverd i Gerard Ovideo.

GOLS: 1-0 Bargalló (5), 1-1 Marc Pujadas (9), 2-1 Bargalló (10), 3-1 Gil (14), 4-1 Gabarró (15 fd), 5-1 Costa (36 pen.), 6-1 Bargalló (44) i 6-2 Vila (48).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Oriol Garriga. Han assenyalat 10 faltes als locals i 12 als visitants. Targeta blava per Oviedo (Arenys).