Ferran López: “L’equip ha demostrat que pot rendir a les grans cites”

BARÇA – NOIA FREIXENET

1/4 Final Copa – Divendres 11 de juny (20.45 h)


Els de Sant Sadurní debuten a la competició del KO on Caldes i Liceo ja son a les semifinals.


El Noia Freixenet s’estrena en l’últim partit de Quarts de Final davant el Barça, últim equip en alçar la Copa l’any 2019 després que l’edició de l’any passat quedés suspesa per la Covid. Serà la quarta competició en la que cavistes i culers es veuran les cares aquesta temporada després d’haver-se trobat a la final de la Lliga Catalana, les semis de la Supercopa i en els dos partits corresponents a l’Ok Lliga.  

Abans (13 h) ja hauran jugat Reus Deportiu i Garatge Plana Girona, buscant una plaça a les semifinals que els enfrontarà al vencedor del Barça – Noia Freixenet.

Ferran López: “No venim només a gaudir, si no a competir.”

Ja a La Corunya des del dijous, el tècnic del Noia Freixenet, Ferran López, ha destacat que l’equip arriba bé a la cita: “Sabem que és un punt de la temporada amb molta fatiga, però l’equip sap jugar estructurat i ser vertical”. El sadurninenc afirma que la Copa té un punt especial: “No estic d’acord que es vinguin a gaudir, penso que es ve sobretot a competir.” López sap que davant tenen un rival difícil, però assegura que “absolutament tot és possible”.

Des de la concentració de l’equip també ha parlat el jove Roc Pujadas, que s’espera un partit disputat “Jugar contra el Barça sempre és complicat, però si fem bé les coses tenim opcions de classificar-nos per les semifinals.” Pujadas, que afronta per primera vegada una Copa del Rei, afegeix que té “moltes ganes de jugar, donar-ho tot i lluitar fins al final.”

Caldes i Liceo, primers semifinalistes

A l’altra banda del quadre, el Recam Làser Caldes ha hagut de remuntar per superar 5-4 al Lleida Llista Blava mentre que l’amfitrió, el Deportivo Liceo, ha necessitat la pròrroga per superar un batallador Voltregà Stern Motor (3-2). Vallesans i gallecs buscaran dissabte un lloc a la final.


Foto:

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com