Ferran López torna a l’Olímpic de l’Ateneu per dirigir el nou projecte esportiu del CE Noia Freixenet

El club negre-i-vermell torna a apostar per un ADN Noia que ha donat èxits esportius en les últimes dècades

El tècnic sadurninenc oferirà la seva primera roda de premsa, avui dilluns, a dos quarts de cinc de la tarda, a través de la plataforma Zoom

Ferran López tornarà a ser l’entrenador del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet. A més, també es convertirà en el nou director esportiu amb la voluntat, així, de continuar apostant per l’ADN Noia que, en les darreres dècades, ha permès al conjunt negre-i-vermell situar-se a l’elit de l’hoquei.

Pel que fa a l’equip tècnic, el Club Esportiu Noia Freixenet aposta per la línia continuista dels últims anys i per integrar l’estructura de l’hoquei formatiu. Com a entrenadors adjunts, López comptarà amb l’entrenador del Nacional Catalana, David Carrasco, i amb la incorporació de Carles Piernas. D’altra banda, Edgar Mata continuarà com a delegat de l’equip; Marc Pi, com a preparador físic; Carles Camps, com a fisioterapeuta; Guillem Codina, com mecànic; i, Marc Vallverdú, com a auxiliar.

Aquesta tarda, el tècnic sadurninenc oferirà la primera atenció als mitjans de comunicació. Serà a les 16:30h a través de la plataforma zoom. Per poder-hi accedir cal acreditar-se a comunicació@cenoia.com.

Segona etapa al Noia Freixenet

Aquesta serà la segona etapa de Ferran López com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet, després que fa cinc any tanqués una etapa brillant pel club sadurninenc. Al llarg de vuit temporades, el Noia Freixenet va guanyar la Copa del Rei d’Igualada contra el CP Vic (2008), la Copa de la CERS contra el Breganze italià i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a entrenador del Noia Freixenet, Ferran López també va aconseguir el subcampionat de la Copa del Rei de Vilanova (2012) i de dos supercopes d’Espanya; a més de classificar-se quatre vegades entre els millors equips d’Europa.

Acabada la seva etapa al Noia Freixenet, López va entrenar durant quatre anys el primer equip de l’Igualada HC i, aquesta última temporada, ha estat l’artífex d’un CP Calafell Tot l’Any que, per primera vegada, s’ha classificat per la Copa del Rei i també ha aconseguit plaça europea per la WSE Cup.

Foto: Kilian Càtedra
Foto: HoqueiPT
Foto: Kilian Càtedra

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com