Ferran Rosa, nou jugador del Noia Freixenet

El jugador de Palau-Solità i Plegamans, Ferran Rosa, defensarà la samarreta del Noia Freixenet durant la propera temporada.

Rosa va iniciar-se al club del seu poble i, des de la categoria infantil fins a la junior, va militar a les categories inferiors del FC Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria esportiva també ha jugat amb el CP Vilafranca, al San Antonio, al GEiEG i, en aquestes darreres temporades, al Cafè Crem CP Calafell Tot l’Any.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Ferran Rosa ha explicat que afronta aquesta nova etapa amb “moltes ganes i moltíssima il·lusió”; al mateix moment que ha reconegut que “el Noia Freixenet és un club amb llarg recorregut a l’Ok Lliga, que ve de guanyar un títol però, alhora, de fer una temporada irregular”.

El nou jugador del Noia Freixenet també ha manifestat que el projecte que vol impulsar el Pere Varias és semblant al seu, que s’hi entén força bé i que el coneix de la seva etapa com a entrenador del Calafell. Finalment, Rosa ha admès que el fet que Varias sigui el nou entrenador, ha estat clau a l’hora de fitxar pel conjunt sadurninenc.

(Foto: photojordi.blogspot.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com