Golejada… i amb la porteria a zero

El Noia Freixenet ha sumat la primera victòria a l’Olímpic. A casa. Davant l’afició. I amb un joc que fa tornar la màgia de l’hoquei a l’Ateneu.

El conjunt sadurninenc va golejar a l’Alcoi (4-0), tot i que la primera part va acabar amb un ajustat 1-0 gràcies al gol de Llorca.

Amb la represa del partit, el Noia Ferixenet va ser capaç de sentenciar el partit, d’una forma convincent, i deixant la porteria de Xus Fernández a zero. Aragonès, en dues ocasions, i Casas, transformant a la perfecció una falta directa, van ser els encarregats d’assegurar que els tres punts es quedarien a l’Olímpic.

Aquesta victòria se suma a la ja important que va aconseguir dimecres passat a la pista del Reus Deportiu per 4-5, amb un gol de Casas a mig minut del final, també de falta directa.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte, a les quatre de la tarda, a Lloret i en directe per Esport3.