Golejada i pas ferm del Noia Freixenet cap a la Lliga Europea

|NOIA FREIXENET 8-3 CITYLIFT GIRONA|

Després de superar clarament un rival directe, l’equip de Pere Varias segueix cap a l’objectiu de la quarta plaça que permetria als sadurninencs disputar la màxima competició europea la temporada vinent.

Tot i el contundent resultat, les coses no han començat amb bon peu pels negre i vermells que han vist com el Girona s’ha avançat al primer minut mitjançant David Gelmà. Sergi Aragonès ha contrarestat el gol dels visitants al minut 6 però, poc després, Gelmà tornava a posar per davant els visitants amb el 1-2. Martí Casas no ha pogut transformar una falta directa per l’expulsió de Manel Garcia, però ell mateix ha aprofitat la superioritat numèrica per superar Jaume Llaverola i tornar a igualar l’electrònic quan corria el minut 14.

El mateix Casas ha tornat a veure porteria poc després per capgirar el marcador amb el 3-2 i, just abans del descans, hauria pogut anotar el quart però no ha pogut batre el veterà Llaverola en una nova falta directa.

Els sadurniencs s’imposen a la segona meitat

A la represa el Noia Freixenet si que ha pogut fer el quart, en aquest cas obra de Nil Roca quan tot just s’havien disputat tres minuts de la segona meitat. Al 35 Humberto Mendes no ha pogut anotar de penal, però Sergi Llorca pel Noia i Raül Pelicano pel Girona han fet pujar el marcador fins el 5-3. Una nova diana de Llorca pocs minuts després ha allisat el camí dels locals cap a la victòria.

Nil Roca en una acció defensiva (foto: Alba Tarrés)

Encara hi ha hagut temps per dos gols més. Nil Roca ha aconseguit també el seu doblet particular i el capità Jordi Del Amor ha arrodonit la golejada a manca d’un minut i mig pel final anotant el 8-3 definitiu.

Tres punts molt importants que es queden a l’Olímpic de l’Ateneu i nou pas del Noia Freixenet cap a la Lliga Europea de la temporada vinent. Els sadurninencs mantenen els tres punts d’avantatge sobre el Lleida (5è) i els cinc respecte l’Igualada (6è) i deixa el Girona a vuit (7è). El proper partit dels cavistes serà a la pista de l’Asturhockey, dissabte 21 d’abril a les 20:30h.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Humberto Mendes, Arnau Xaus i Sergi Aragonès -cinc inicial- Nil Roca, Sergi Llorca, Martí Casas i Jordi del Amor.

CITYLIFT GIRONA: Jaume Llaverola, David Gelmà, Borja Ramón, Marc Palazón i Manel Garcia -cinc inicial- Raül Pelicano, Oriol Garcia i Marc Palau

GOLS: 0-1 D. Gelmà (1), 1-1 Aragonès (6), 1-2 D. Gelmà (8), 2-2 Casas (14), 3-2 Casas (19), 4-2 Roca (28), 5-2 Llorca (35), 5-3 Pelicano (35), 6-3 Llorca (38), 7-3 Roca (46), 8-3 Del Amor (49).

ÀRBITRES: G. Sandoval i J. Sánchez. Han assenyalat 8 faltes al Noia i 12 al Girona. Targeta blava Manel Garcia (Girona).