Golejada pel segon lloc

RECAM LÀsER CALDES 0-7 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní golegen el Recam Làser Caldes i s’asseguren un lloc com a caps de sèrie de la Copa del Rei

El Noia Freixenet ha assolit el primer dels dos objectius d’aquest inici del 2023 després de superar àmpliament el Caldes a domicili per 0-7 en el partit ajornat de la 10a jornada i estarà al bombo dels caps de sèrie per la Copa del Rei que es disputarà a Calafell del 2 al 5 de març. El segon serà mantenir la segona plaça en l’última jornada de la primera volta diumenge a l’Olímpic de l’Ateneu on rebrà el Voltregà Stern Motor.

Els de Sant Sadurní han anat per feina i han anotat dos gols al primer minut de joc. Eloi Mitjans ha sorprès Jaume Gisbert amb una canonada vuit segons després del servei inicial i el mateix Mitjans ha assistit a Toni Salvadó al segon pal per fer 0-2 quan no s’havien jugat ni 60 segons de partit.

El Caldes ha buscat reduir distàncies i al minut sis ha gaudit d’una doble ocasió al contraatac on primer Roger Presas ha enviat la bola al pal i Marc González ha topat amb un encertat Blai Roca després de recollir el refús. Qui sí que ha tornat a veure porteria ha estat el Noia Freixenet per partida doble abans d’arribar al descans. Al 17 Mitjans ha signat el seu doblet amb un llançament que tot i l’aturada de Gisbert s’ha acabat introduint a la porteria calderina i a dos minuts pel final Adrià Ballart s’ha estrenat com a golejador aquesta Parlem OK Liga recuperant una bola en pista contrària i anotant el 0-4 amb un fort llançament.

Només començar la segona part el Noia Freixenet hauria pogut augmentar les distàncies al marcador, però Mitjans no ha pogut batre a Jordi Pons, que ha substituït Gisbert sota pals, des del punt de penal. Els locals han plantejat una pressió molt alta durant la segona meitat, però Blai Roca s’ha mostrat intractable a la porteria cavista. El d’Arenys ha aturat tot el que li ha arribat i ni tan sols Marcos Blanqué l’ha pogut superar de falta directa al ’40 després d’una blava a Martí Gabarró.

Arrodoneixen la golejada als minuts finals

L’encert al darrere s’ha traslladat també a l’atac del conjunt de Pere Varias que en el tram final ha augmentat les diferències al marcador en 40 segons letals. A falta de 3:58 per acabar Xavi Costa ha signat el 0-5 quan s’ha quedat sol davant Pons en un gran contraatac dels sadurninencs. 20 segons més tard Gabarró ha executat magistralment una falta directa per anotar el sisè i Costa ha tancat la golejada en un altre contraatac a 3:18 després d’una assistència enrere de Gabarró.

Amb aquesta golejada el Noia Freixenet escala fins a la segona posició de la taula i s’assegura una plaça entre els caps de sèrie de la Copa del Rei. A més els sadurninencs depenen d’ells mateixos per tancar la primera volta de la fase regular de la Parlem OK Liga en aquesta posició si diumenge vinent aconsegueix una victòria en la visita del Voltregà Stern Motor. El partit es disputarà a partir de les 5 de la tarda a l’Olímpic de l’Ateneu i serà emès en directe per Esport3.

La Fitxa:

RECAM LÀSER CALDES: Jaume Gisbert, Roger Presas, Xevi Gurri, Cristian Rodríguez i Marc González -cinc inicial- Marcos Blanqué, Álvaro Giménez, Jordi Pons (P), Pau Cardona i Andreu Puigdueta.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Eloi Mitjans i Jordi Bargalló -cinc inicial- Xavi Costa, Adrià Ballart, Martí Gabarró i Kylian Gil.

GOLS: 0-1 Mitjans (1), 0-2 Salvadó (1), 0-3 Mitjans (17), 0-4 Ballart (22), 0-5 Costa (45), 0-6 Gabarró (46 fd) i 0-7 Costa (46).

ÀRBITRES: Joan Nicolás i Xavier Buixeda. Han assenyalat 10 faltes al Caldes i 9 al Noia. Targeta blava per Gabarró (Noia).