Golejada per assolir el tercer lloc

CE NOIA FREIXENET |5-0| RECAM LÀSER CALDES

El Noia Freixenet supera clarament el Recam Làser Caldes i lliga matemàticament la tercera posició de la fase regular a falta de dues jornades.

L’excel·lent temporada de l’equip de Pere Varias segueix obtenint recompenses, aquesta en forma de tercer lloc a la fase regular de la Parlem Ok Liga després de golejar al Caldes a l’Olímpic de l’Ateneu a manca de dues jornades per acabar.

El partit ha començat molt favorable als sadurninencs que haurien pogut avançar-se al minut 5 amb una falta directa després d’una blava de Xavi Rovira que Eloi Mitjans no ha pogut transformar. Tot just quan el Caldes ha recuperat el quart jugador de pista, Jordi Bargalló ha anotat l’1-0 amb una jugada individual marca de la casa. Poc després, Aleix Esteller ha fet el segon amb una assistència de Toni Salvadó després d’una fantàstica jugada de combinació.

Al 16 Xavi Costa ha tingut una ocasió des del punt de penal, però no ha pogut superar Gerard Camps. Quatre minuts després Bargalló ha vist blava i Blai Roca ha aparegut per aturar el llançament de directa de Rovira. A les acaballes de la primera meitat ha estat Cristian Rodríguez qui ha vist una blava, però Mitjans tampoc ha pogut materialitzar.

Roc Pujadas sentencia a l’inici de la segona part

A la represa el Noia Freixenet n’ha tingut prou amb quatre minuts per deixar encarrilat el partit amb un doblet de Roc Pujadas, primer rematant al segon pal una assistència Bargalló després d’una recuperació de Toni Salvadó i més tard en un u contra u davant Camps, recollint la mil·limètrica una passada d’Adrià Ballart des de pista pròpia. Amb el 4-0 al marcador Blai Roca ha aturat una directa a Ferran Rosa després de la 10a falta del Noia Freixenet.

El domini local no ha donat opcions de reacció al rival i els jugadors han fet gaudir el públic de l’Ateneu que ha aplaudit el joc del seu equip. A tres minuts pel final, Roc Pujadas ha posat la cirereta amb el 5-0 de falta directa després de la desena falta calderina.

Amb aquesta victòria els cavistes blinden el tercer lloc abans de visitar La Corunya aquest dimecres i de tornar-hi el dilluns següent per disputar la Golden Cup. L’última jornada de la fase regular no serà fins al dia 30 d’abril amb la visita de l’Alcobendas a l’Olímpic.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Eloi Mitjans, Xavi Costa, Alex joseph i Adrià Ballart.

RECAM LÀSER CALDES: Gerard Camps, Sito Ricart, Xavier Rovira, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial- Xevi Gurri, Ferran Rosa, Álvaro Giménez i Roger Acsensi.

GOLS: 1-0 Bargalló (8), 2-0 Esteller (10), 3-0 Pujadas (26), 4-0 Pujadas (28), 5-0 Pujadas (46 fd).

ÀRBITRES: Miguel Díaz i Josep Antoni Ribó. Han xiulat 14 faltes als locals i 12 als visitants. Targeta blava per Bargalló del Noia i Rovira, Giménez, i Rodríguez del Caldes.