Golejada per sumar la primera victòria de la temporada

NOIA FREIXENET |9-2| GARATGE PLANA GIRONA

Un Noia Freixenet molt efectiu al davant i sòlid darrera atropella el Girona per començar a sumar de tres en tres

Els homes de Pere Varias no han donat opcions al rival tot i que la igualtat a l’electrònic s’ha mantingut durant bona part del primer període, on els equips han buscat les opcions sobretot amb el llançament exterior.

No ha estat fins al tram de la primera meitat que el Noia Freixenet ha obert el escletxa en el marcador. Una falta directa transformada per Eloi Mitjans al 19 i el doblet de Xavi Costa (20 i 22) han situat el 3-0 a l’electrònic que Xus Fernández s’ha encarregat de mantenir fins al descans aturant una falta directa a Gerard Pujol a 50 segons del clàxon.

A la segona part els cavistes han mantingut el control del joc i han ampliat distàncies amb el tercer gol de Costa que, al ’33, ha encarat tot sol a Jaume Llaverola aprofitant el Power Play després que el pal impedís el gol de Roc Pujadas en una directa per blava a Marc Vázquez.

El Girona escurça distàncies però el Noia Freixenet no afluixa

Poc després del 4-0 i de que Biel Nadal errés una directa per blava a Jordi Bargalló, l’ex-jugador del Vic Litus Sánchez ha acostat el seu equip al marcador amb un gol des del punt de penal i un altre de falta directa en només dos minuts de diferència. Però els de la Capital del Cava no s’han deixat intimidar per aquesta reacció dels de Benito i Comalat i han sentenciat el partit amb tres gols consecutius: Costa des del punt de penal (38) i dos gols més de Mitjans, que ha sumat un 3/3 de falta directa (39 i 40).

Màxima efectivitat de Mitjans des del punt de falta directa (foto: Eva Pedrola – cenoia.com)

L’exhibició dels sadurninencs no ha acabat aquí i una blava a Gerard Rovira per una falta sobre el jove Gerard Monserrat, que debutava a l’Ok Lliga amb el primer equip del Noia Freixenet, ha permès a Pujadas batre, ara sí, Jaume Llaverola al 45 i a tres minuts pel final, Àlex Joseph s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta cavista amb una gran acció individual aixecant i picant la bola per anotar el 9-2 definitiu.

Una pluja de gols que serveix als de Pere Varias per sumar la primera victòria de la temporada i agafar moral de cara al proper compromís que arriba aquest dimarts amb la visita al Joan Ortoll on l’espera un Parlem Calafell ple de cares familiars pels aficionats sadurninencs. El partit serà a les 20.30 i serà retransmès en directe per Esport3.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roc Pujadas, Àlex Joseph, Toni Salvadó i Gerard Monserrat.

GARATGE PLANA GIRONA: Jaume Llaverola, Àlex Grau, Gerard Rovira, Marc Vázquez i Litus Sánchez -cinc inicial- Hugo Laguna, Miguel Fortunato, Biel Nadal i Gerard Pujol.

GOLS: 1-0 Mitjans (19 FD), 2-0 Costa (20), 3-0 Costa (22), 4-0 Costa (33), 4-1 Sánchez (35 pen.), 4-2 Sánchez (37 FD), 5-2 Costa (38 pen.), 6-2 Mitjans (39 FD), 7-2 Mitjans (40 FD), 8-2 Pujadas (44 FD) i 9-2 Joseph (46).

ÀRIBTRES: Ivan González i Albert Márquez. Han assenyalat 17 faltes al Noia i 18 al Girona. Targeta blava pel local Bargalló i pels visitants Rovira i Vázquez.